Публично състезание

Обявлението е в архива.
5539969

Публикувана на: 20.02.2024

Краен срок: 12.03.2024

Прогнозна стойност: 937498.44 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЕРНИК

Уникален номер на поръчката: 00589-2024-0008

Предметът на настоящата обществената поръчка е инженеринг – проектиране, изпълнение на строително-монтажни работи и упражняване на авторски надзор на обект „Изграждане на физкултурен салон към училище СУРИЧЕ  „Д-р Петър Берон“, гр. Перник” .
Предметът на обществената поръчка, включва:
А) Проектиране и съгласуване на изготвения инвестиционен проект.
Техническият проект да съдържа всички части предвидени в Наредба №4 за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти. Той да бъде подписан и подпечатан от правоспособните специалисти, изготвили отделните части, като към разработките бъдат приложени и свидетелства за правоспособност на проектантите. Отделните части на проекта да бъдат взаимно съгласувани. Да се изготвят подробни количествени сметки по всички части на проекта, включително и за разбиване /отнемане/ и извозване на строителни отпадъци.

Б) Изпълнение на строителство, съгласно одобрен Технически проект, изготвен от избрания изпълнител:
Изпълнение на строително - монтажните работи (СМР), съгласно действащите нормативни изисквания, изискванията на Възложителя, изготвения и утвърден от Възложителя Технически проект за строежа, предписанията и заповедите в Заповедната книга.
В) Упражняване на авторски надзор:
Изпълнителят, в съответствие с изискванията на чл. 162, ал. 2 и ал. 3 от Закона за устройство на територията, ще упражнява авторския надзор по време на строителството, съгласно одобрените проектни документации и приложимата нормативна уредба посредством експертите проектанти по отделните части на проекта или упълномощени от тях лица при условие, че упълномощените лица притежават квалификация, съответстваща на заложените в процедурата минимални изисквания към съответния експерт проектант и са предварително одобрени от Възложителя.
Сградата на училище д-р Петър Берон в гр. Перник е обявена за паметник на културата с категория „Местно значение“. Изготвеният проект следва да се съобрази с недвижимата културна ценност нейния характер и качества. Предвижда се физкултурният салон да се разположи в северното дворно пространство на училището и при възможност да се запазят и външни спортни игрища.
Подробно описание на всички предвидени дейности се съдържа в приложената към документацията техническа спецификация.
 

URL: https://app.eop.bg/today/359345

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД