Публично състезание

Обявлението е в архива.
5518726

Публикувана на: 06.02.2024

Краен срок: 28.02.2024

Прогнозна стойност: 2004543.47 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ОРЯХОВО

Уникален номер на поръчката: 00491-2024-0003

Обществената поръчка е разделена на две обособени позиции:
Обособена позиция №1: „Строителство за обект: „Обновяване на инфраструктурата и мерки за повишаване на енергийната ефективност, ремонт и доставка на оборудване и обзавеждане на сградата на ОУ "Никола Йонков
Вапцаров" - с. Селановци“;

Обособена позиция №2: „Строителство за обект: „Обновяване на инфраструктурата и мерки за повишаване на енергийната ефективност, ремонт и доставка на  оборудване и обзавеждане на сградата на физкултурен салон към ОУ "Никола Йонков Вапцаров" - с. Селановци“.
За ОП 1: Сградата е масивна монолитна със скелетна конструктивна система - носещи стоманобетонни плочи, колони, стени и греди и неносещи ограждащи и преграждащи тухлени стени. Сградата има два надземни етажа и един полувкопан сутеренен етаж. Покривната конструкция е дървена.
За ОП 2:  Физкултурният салон е обемно-пространствено и функционално свързан с училищната сграда. Във фасадно отношение салонът притежава елементите на архитектурата на училището.
Същите са обект на проектно предложение с очакване за осигуряване на финансиране, за изпълнение на дейности, с които да се постигне повишаване на енергийната ефективност и подобряване на средата за работа и функциониране на ОУ "Никола Йонков Вапцаров" - с.Селановци, община Оряхово.
Обхватът, обемът и изискванията към изпълнението на обществената поръчка за всяка обособена позиция са подробно описани в документацията за участие и подготовка на офертите, проекта на договор, като приложените инвестиционни проектни части са задължителни за всички участници и следва да се приемат като неразделна част от настоящите указания.
 

URL: https://app.eop.bg/today/351638

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД