Публично състезание

Обявлението е в архива.
5590275

Публикувана на: 26.02.2024

Краен срок: 18.03.2024

Прогнозна стойност: 116666.66 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ИВАЙЛОВГРАД

Уникален номер на поръчката: 00041-2024-0004

„Инженеринг (проектиране, авторски надзор и реконструкция на водопроводна мрежа) за обект: ул. „България“ от ос.т. 626 до ос.т. 258а, гр. Ивайловград, община Ивайловград“

Предвижда се изпълнението на следните основни дейности:
- Проучване на съществуващото положение, събиране на изходни данни, вкл. данни за строителство/реконструкция на съществуващите пътища и улици, запознаване с наличната техническа документация, заснемане на терена, изработване на вариантни решения.
- Изготвяне на инвестиционен проект във фаза „Работен проект”.
- Изпълнението на строително-ремонтните работи се извършва при спазване на одобрения инестиционен проект, предвидените в него видове работи, със стриктно спазване на минималните изисквания за качество съгласно инвестиционния проект и приложимата нормативна уредба. Изпълнителят на строително-ремонтните дейности трябва да спазва всички законови и подзаконови изисквания на нормативните актове и стандарти, регламентиращи този вид дейност и определящи необходимото ниво на качество, както и да предложи гаранции за постигането му.
Да се представят съответните сертификати и декларации за съответствие на вложените материали на обекта.
Обектът да бъдат почистен от строителни отпадъци за приемане с Акт. 15 по Наредба № 3/2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството.
 

URL: https://app.eop.bg/today/363622

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД