Публично състезание

Обявлението е в архива.
5272731

Публикувана на: 10.10.2023

Краен срок: 30.10.2023

Прогнозна стойност: 407570.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА САТОВЧА

Уникален номер на поръчката: 00637-2023-0008

В предметния обхват на възлагане в настоящата поръчка са включени:
Дейност 1- пректиране. Изисквания към изпълнение на проектиранетоТехническия проект следва да дава решение за възстановяване на подпорни стени, отводняване и основен ремонт на улица –калдъръм от ПИ 120 до ПИ 5 по плана на с.Долен, община Сатовча. Общата дължина на подпорните стени да бъде общо около 80 метра с височина от 2,00м. до 8,00м. според прилежащия терен. Да се предвиди възстановяване и отводняване на уличната настилка – калдъръм на пясъчна подложка с площ около 890 кв.м., а също и възстановяване и изграждане на водосборни шахти с метални решетки – 10 броя.
Изготвения технически инвестиционнен проект трабва да отговаря на изискванията на Закона за културното наследство, както и да бъде съгласуван с Национален институт за недвижимо културно наследство, тъй като улицата се намира в Архитектурния резерват село Долен.

Проектната документация следва да бъде в следния обхват: Проект по част „Конструкция“;  Проект по част „Геодезия“; Проект по част „Временна организация на движението“;  Проект по част „Пожарна безопасност“; Проект по част „ПУСО“; Проект по част „План за безопасност и здраве“; Проект по част „Проектно – сметка документация“; Други нормативно изискуеми проектни части.
Дейност 2 – Строителство. Изисквания към изпълнението на строителството.

Обхватът на работа включва осигуряване на необходимите персонал, строителна механизация, оборудване, материали, инструменти и консумативи, необходими за изпълнението на видовете дейности, определени в количествената сметка, в съответствие с изискванията на Възложителя и с наличната техническа документация. Изпълнителят трябва извърши работите, предмет на поръчката, в съответствие с нормативните изисквания, приложимите стандарти и добрите строителни практики.
Дейност 3 – авторски надзор. Изисквания към изпълнението на авторския надзор.
Във връзка с точното спазване на инвестиционните проекти при изпълнението на СМР ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ, ще осъществява авторски надзор съобразно изискванията на чл. 162 от Закона за устройство на територията и договора. С осъществяването на авторски надзор, се гарантира точното изпълнение на проекта, спазването на архитектурните, технологичните и строителните правила и норми.
Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на дейностите, включени в предмета на настоящата обществена поръчка, се съдържат в Техническата спецификация, неразделна част от документацията за участие.

URL: https://app.eop.bg/today/335418

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД