Публично състезание

Обявлението е в архива.
5785031

Публикувана на: 13.03.2024

Краен срок: 02.04.2024

Прогнозна стойност: 460000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ ООД

Уникален номер на поръчката: 00688-2024-0010

Предметът на обществената поръчка включва доставка на резервни части, консумативи и извънгаранционно обслужване на багери, собственост на „ВиК“ ООД - гр. Русе с две обособени позиции:
 Обособена позиция 1 – Доставка на резервни части, консумативи и извънгаранционно обслужване на багери ФИАТ ХИТАЧИ И НЮ ХОЛАНД;
Обособена позиция 2 – Доставка на резервни части, консумативи и извънгаранционно обслужване на багери JCB.

Предметът на поръчката и за двете обособени позиции включва доставка на части, детайли, материали и консумативи, както и диагностика, текущ и основен ремонт на багери, собственост на „ВиК“ ООД - гр. Русе. Дейностите, предмет на настоящата обществена поръчка, се извършват само при възникнала необходимост или планово след съгласуване с Възложителя, единствено по заявка на негов представител, като мястото на изпълнение са автобазите на „ВиК“ ООД - гр. Русе, в експлоатираната от дружеството територия или в сервизна база на Изпълнителя на територията на Русенска област - при наличие на такава. Изпълнителят следва да отстрани повредата (включващо доставка на необходимите части и консумативи) в срок съгласно договора, считано от деня на подаване на заявка от представител на Възложителя по телефон или e-mail. Изпълнителят следва да доставя при необходимост (без извършване на ремонтни дейности) резервни части и консумативи за посочените в спецификацията марки и модели багери в срок съгласно договора, считано от деня на получаване на заявка от Възложителя по телефон или e-mail, като мястото на изпълнение (доставката) са автобазите на „ВиК“ ООД - гр. Русе, в експлоатираната от дружеството територия или в сервизна база на Изпълнителя на територията на Русенска област - при наличие на такава и по изрична заявка на Възложителя. Всички разходи по доставката са за сметка на Изпълнителя. Всички доставени резервни части и консумативи следва да бъдат нови, нерециклирани и оригинални, като съответстват напълно на посочените в спецификацията марка и модел багер.


 

URL: https://app.eop.bg/today/362085

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД