Публично състезание

Обявлението е в архива.
5330722

Публикувана на: 21.11.2023

Краен срок: 13.12.2023

Прогнозна стойност: 117000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА - СТАРА ЗАГОРА

Уникален номер на поръчката: 00774-2023-0101

Обособена позиция № 1 „Абонаментно сервизно техническо обслужване на паркова техника, включващо доставка и подмяна на резервни части,  консумативи за експлоатация, профилактика и почистване“
Обособената позиция включва абонаментно сервизно техническо обслужване на паркова и почистваща техника, включващо доставка и подмяна на резервни части, консумативи за експлоатация, профилактика и почистване.
В рамките на настоящата процедура трябва да бъдат изпълнени следните дейности:
1. Извършване на абонаментно техническо обслужване, профилактика и почистване
на техниката, включително и осигуряване на консумативи за експлоатация на техниката.
2. Oтстраняване на възникнала повреда в срок до 3 (три) работни дни от получаване на заявката или предаване на повредената техника в сервиз на Изпълнтеля;
3. Поддържане в наличност необходимите количества консумативи за експлоатация на машините (корда, циркулярни ножове, ножове за косачка, тримерни глави, болтове и др.) за посочената по долу техника.
 В случай, че даден консуматив необходим на Възложителя не е наличен да доставят същия в срок до 8 (осем) часа от получаване на заявка.
4. Доставка на резервни части, необходими за отстраняване на повредата, възникнала в процеса на експлоатация на техниката и отстраняване на повредата.
5. Доставка на консумативи за посочената техника: Масло двутактово разфасовка 0,5 л., Двутактово полусинтетично масло с ниски нива на дим - разфасовка от 1 л. с дозатор,  Двутактово синтетично и биоразградимо масло разфасовка от 1 л. с дозатор, Минерално масло за вериги на верижни триони с адхесивно вещество, Грес за конусни предавки, Грес за шина и Масло четиритактово.
Приблизителните количества необходими за 1 (една) година са посочени в техническата спецификация, съдържаща списъците на техниката за звено „Озеленяване и комунални дейности“.
Техниката, предмет на абонаментното обслужване, е посочена в техническата спецификация, съдържаща списъците на техниката за звено „Озеленяване и комунални дейности“.

Обособена позиция № 2: „Абонаментно сервизно техническо обслужване на комунална и почистваща техника, включващо доставка и подмяна на резервни части,  консумативи за експлоатация, профилактика и почистване“
В рамките на обособената позиция № 2 е включено:
1. Извършване на абонаментно техническо обслужване, профилактика и почистване на комунална и почистваща техника, включително и осигуряване на консумативи за експлоатация ѝ.
2. Oтстраняване на възникнала повреда в срок до 3 (три) работни дни от получаване на заявката;
3. Доставка на резервни части, необходими за отстраняване на повредата, възникнала в процеса на експлоатация на техниката и отстраняване на повредата.
4. Доставка на консумативи за посочената техника.
5. Сервизно облужване на 2 (два) броя комунални машини Karcher MC 50 ADVANCED съгласно инструкция на производител.
6. Подмяна четки на 2 (два) броя комунална машина Karcher MC 50 ADVANCED

URL: https://app.eop.bg/today/344275

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД