Публично състезание

Обявлението е в архива.
5454506

Публикувана на: 05.01.2024

Краен срок: 25.01.2024

Прогнозна стойност: 268750.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ИНСТИТУТ ПО ПЛАНИНСКО ЖИВОТНОВЪДСТВО И ЗЕМЕДЕЛИЕ - ТРОЯН

Уникален номер на поръчката: 01052-2024-0001

Обект на поръчката са доставки на комбинирани и груби фуражи по предварителни писмени заявки за нуждите на „ИПЖЗ-Троян” град Троян, съгласно техническите изисквания на всяка една от позициите и условията на документацията за участие. Фуражите се доставят като качеството им отговаря на изискванията на българските и международни стандарти (или еквивалент), като всяка доставка се придружава от сертификат за качество (декларация за съответствие) и декларация за произход. Всяка доставка на различните видове фуражи следва да бъде придружена с аналитично свидетелство, декларация или друг вид документ, удостоверяващи, че не са обработени с химикали и са годни за консумация от животни. Разфасовката при доставка на фуражните компоненти (насипно/в чували) се уточнява между Възложителя и Изпълнителя при подаване на заявките.
Всички несъответствия в качествено и количествено отношение се отразяват в приемно-предавателен протокол. При наличието на явни недостатъци на стоката, изразяващи се в нарушена цялост или видими промени във външни белези, или други отклонения, свързани с качеството и годността й за използване по предназначение, рекламации се правят в срок до 3 (три) работни дни, като наличието на тези обстоятелства се отразява в приемно-предавателен протокол. Всяка от страните запазва контролно арбитражна проба от доставената стока, която служи за доказване на качеството й при възникнали спорове между страните по договора, които се доказват чрез сертифицирана лаборатория.
Цената се посочва в ценовата оферта, в лева с/без ДДС, до втория знак след десетичната запетая, за килограм, за съответния фураж от обособената позиция.
Обектът на обществената поръчка, включва общо 12 (дванадесет) обособени позиции, като всеки участник може да кандидатства за всяка една или за всички заедно.
Техническата спецификация е съставена от необходимите фуражи за хранителния процес на животните в ИПЖЗ-Троян за период от 12 (дванадесет) месеца.

URL: https://app.eop.bg/today/349599

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД