Публично състезание

Обявлението е в архива.
5808160

Публикувана на: 20.03.2024

Краен срок: 10.04.2024

Прогнозна стойност: 81000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СТРЕЛЧА

Уникален номер на поръчката: 00935-2024-0018

Предметът на настоящата процедура е: „Доставка на течни горива за МПС и друга техника, собственост на Община Стрелча, „Комплекс от социални услуги“ гр. Стрелча и ОП „БКС и ОИ” гр. Стрелча” по три обособени позиции:
1. Обособена позиция № 1 – „Доставка на бензин А95Н за МПС и друга техника, собственост на Община Стрелча, „Комплекс от социални услуги“ гр. Стрелча и ОП „БКС и ОИ”  гр. Стрелча”;
2. Обособена позиция № 2 -  „Доставка на  дизелово гориво за МПС и друга техника, собственост на Община Стрелча, „Комплекс от социални услуги“ гр. Стрелча и ОП „БКС и ОИ”  гр. Стрелча”;
3. Обособена позиция № 3 - „Доставка на - газ „пропан-бутан“ за МПС и друга техника, собственост на Община Стрелча, „Комплекс от социални услуги“ гр. Стрелча и ОП „БКС и ОИ”  гр. Стрелча".

Поръчката има за цел да обезпечи доставките на горива за отопление и зареждане на моторните превозни средства (МПС) собственост на Община Стрелча, „Комплекс от социални услуги“ гр. Стрелча и ОП „БКС и ОИ” гр. Стрелча за една календарна година. Заложено е осъществяването на периодични доставки чрез покупка на горива - дизелово гориво, газ „пропан-бутан" и бензин, необходими за зареждане на МПС и друга техника собственост на Община Стрелча, „Комплекс от социални услуги“ гр. Стрелча и ОП „БКС и ОИ” гр. Стрелча.
 

URL: https://app.eop.bg/today/371741

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД