Публично състезание

Обявлението е в архива.
4913999

Публикувана на: 26.04.2023

Краен срок: 16.05.2023

Прогнозна стойност: 59220.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО ОНКОЛОГИЯ"СВЕТИ МИНА" ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00094-2023-0011

Обществената поръчка е за избиране на изпълнител за извършване на услугата „Абонаментно и сервизно обслужване на медицинска апаратура за нуждите на СБАЛО „Свети Мина“ ЕООД, град Благоевград, с цел сключване на договор, при условията и по реда на Закона за обществени поръчки, и съгласно условията на документацията за участие.
Посочената апаратура, включена в съответната обособена позиция се нуждае от абонаментно и сервизно обслужване, съгласно техническата спецификация.
Изпълнител, сключил договор за абонаментно и сервизно обслужване има следните задължения, в частта на:
Абонаментно извънгаранционно обслужване да извършва задължителна профилактика на съответната апаратура два пъти годишно (веднъж на 6 месеца), за своя сметка или по-често, ако това се налага от предписанията на производителя. Профилактиката следва да бъде в обем и обхват в съответствие с изискванията на производителя и действащите разпоредби за качество и безопасна експлоатация на медицинската апаратура.
Сервизно извънгаранционно обслужване да извършва неограничен брой посещения при повикване за диагностициране на повреда/и и  ремонт на медицинската апаратура; проверки работоспособността на всеки един апарат на всеки два месеца; извършване на ремонт с подмяна на нови, оригинални, нерециклирани резервни части, при необходимост; извършване на настройки, калибровки, тестове и софтуерен ъпгрейд на медицинската апаратура (на медицинската апаратура, за която е необходимо и приложимо).
Настоящата обособена позиция е разделена на 10 обособени позиции, като някои от обособените позиции съдържа в себе си артикули, представляващи различни апарати.
Обособена позиция № 5, 6, 7, 8, 9 и 10 се възлагат самостоятелно по реда валиден за индивидуалната стойност на всяка една от позициите, на основание чл. 21 ал. 6 от ЗОП. Общата прогнозна стойност на всички обособени позиции, които ще бъдат възложени по реда, валиден за съответната обособена позиция е  11 400,00 (единадесет хиляди и четиристотин) лева без ДДС, а остатъчната стойност на поръчката е 47 820,00 (четиридесет и седем хиляди осемстотин и двадесет) лева без ДДС.
 

URL: https://app.eop.bg/today/297038

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД