Публично състезание

Обявлението е в архива.
5542691

Публикувана на: 22.02.2024

Краен срок: 18.03.2024

Прогнозна стойност: 2325180.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЛЕВЕН

Уникален номер на поръчката: 00226-2024-0005

Проектиране и изпълнение на строителство на обект: Основен ремонт, обновяване, въвеждане на мерки за енергийна ефективност и достъпна среда на ОУ „Д-р Петър Берон“ гр. Плевен

Възлагането обхваща проектиране и ремонт на съществуваща сграда на ОУ „Д-р Петър Берон“ гр. Плевен. Дейностите по проектиране, упражняване на авторски надзор и изпълнение на строителството по въвеждане на мерки за енергийна ефективност и осигуряване на достъпна среда са взаимосвързани и разделянето на обособени позиции на строежа  е нецелесъобразно и би предизвикало значителни затруднения за възложителя, във връзка с организацията и изпълнението на инвестицията.
Възложителят разполага с Акт за собственост, Скица с виза проектиране; Обследване за енергийна ефективност, придружено от валиден сертификат за енергийни характеристики на сграда в експлоатация, изготвени по реда на чл. 48 от ЗЕЕ; Обследване за установяване на техническите характеристики, свързани с удовлетворяване на изискванията по чл. 169, ал. 1, т. 1–5 от ЗУТ; Технически паспорт в съответствие с изискванията, определени в глава трета на Наредба № 5 от 2006 г. за техническите паспорти на строежите; Заснемане на сградата на ОУ "Д-р Петър Берон" гр. Плевен. 
Обектът е със застроена площ 1 650 кв.м.,и  разгъната застроена площ – 4 080,30 кв.м.  Категорията на строежа  е ТРЕТА.
Предметът на обществената поръчка е подробно описан в Раздел 1 - Техническа спецификация.

 

URL: https://app.eop.bg/today/360600

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД