Публично състезание

Обявлението е в архива.
5240834

Публикувана на: 13.09.2023

Краен срок: 05.10.2023

Прогнозна стойност: 70000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА - СТАРА ЗАГОРА

Уникален номер на поръчката: 00774-2023-0074

„Доставка на строителни материали, инструменти и консумативи за нуждите на Община Стара Загора“
В рамките на обществената поръчка, участникът избран за изпълнител ще извършва доставка на строителни материали, инструменти и консумативи по периодично по заявка на представители на Възложителя, в която се определя вида на стоката, необходимия брой, в зависимост от възникналата необходимост.
Видът, характеристиките и други условия и изисквания на Възложителя за изпълнение предмета на обществената поръчка са подробно посочени в Техническата спецификация.
Доставките се извършват периодично по заявка на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ в срок от 5 работни дни от получаване на заявката. Доставките ще се извършват в рамките на работното време от 8:30 до 17:30 часа.
Забележка: ***Важно: Навсякъде в техническата спецификация, документацията и документите, където се съдържа посочване конкретен модел, източник или специфичен процес, който характеризира продуктите, предлагани от конкретен потенциален изпълнител, или търговска марка, патент, тип или конкретен произход или производство, което би довело до облагодетелстване или елиминиране на определени лица или някои продукти, да се чете и разбира с добавката «или еквивалентно»
Таг: оградна, вериги, ЛПС, фолио

URL: https://app.eop.bg/today/330014

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД