Публично състезание

Обявлението е в архива.
5866171

Публикувана на: 25.03.2024

Краен срок: 14.04.2024

Прогнозна стойност: 180000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАУЧЕН ЦЕНТЪР ПО ЖИВОТНОВЪДСТВО И ЗЕМЕДЕЛИЕ - СМОЛЯН

Уникален номер на поръчката: 05711-2024-0002

Обект на поръчката са доставки на силаж, сено и слама по предварителни писмени заявки за нуждите на „НЦЖЗ-Смолян” град Смолян, съгласно техническите изисквания на всяка една от позициите и условията на документацията за участие. Храните се доставят като качеството им отговаря на изискванията на българските и международни стандарти (или еквивалент), като всяка доставка се придружава от сертификат за качество (декларация за съответствие) и декларация за произход. Всяка доставка на различните видове храни следва да бъде придружена с аналитично свидетелство, декларация или друг вид документ, удостоверяващи, че не са обработени с химикали и са годни за консумация от животни. Разфасовката при доставка на силаж, сено или слама (насипно/в чували) се уточнява между Възложителя и Изпълнителя при подаване на заявките.
Всички несъответствия в качествено и количествено отношение се отразяват в приемно-предавателен протокол. При наличието на явни недостатъци на стоката, изразяващи се в нарушена цялост или видими промени във външни белези, или други отклонения, свързани с качеството и годността й за използване по предназначение, рекламации се правят в срок до 3 (три) работни дни, като наличието на тези обстоятелства се отразява в приемно-предавателен протокол. Всяка от страните запазва контролно арбитражна проба от доставената стока, която служи за доказване на качеството й при възникнали спорове между страните по договора, които се доказват чрез сертифицирана лаборатория.
Участникът следва да посочи общата цена за съответната обособена позиция, за която участва, без ДДС в т.3.1. от ценовото предложение в Платформата. Посочената цена за изпълнение на обособената позиция се изчислява като произведение на прогнозното количество за 12 месеца за съответната позиция и единичната цена (за килограм) на предлагания продукт от ИЗПЪЛНИТЕЛЯ, като участника попълва таблицата в т.3.2. Крайната цена от таблицата в т.3.2 и посочената цена за изпълнение в т.3.1 трябва да съответстват напълно.
Цената се посочва в ценовата оферта, в лева без ДДС, до втория знак след десетичната запетая, за килограм, за съответния фураж от обособената позиция.
Обектът на обществената поръчка, включва общо 4 (четири) обособени позиции, като всеки участник може да кандидатства за всяка една или за всички заедно.
Техническата спецификация е съставена от необходимите продукти за хранителния процес на животните в НЦЖЗ-Смолян за период от 12 (дванадесет) месеца.
Оферираните фуражи по съответните обособени позиции, трябва да отговарят на данните от образеца на техническата и ценовата оферта от документацията за участие.
Срок на доставка – Доставките се извършват след получаване на заявка – писмена или по факс или по електронна поща – в срока офериран от участника, но не по–късно от 7 (седем) дни, считано от получаване на заявката на Възложителя.
Доставките следва да се извършват само след заявка (писмена или по факс или по електронна поща) на Възложителя и само в количествата, посочени в съответната заявка, като транспортните разходи за доставката им са за сметка на Изпълнителя, с изключение на Обособена позиция №1, която ще се изпълнява с транспорт на Възложителя.
Място за изпълнение на поръчката – базата на „НЦЖЗ-Смолян”, гр. Смолян, ул.“Невястата“ № 35.

URL: https://app.eop.bg/today/373544

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД