Публично състезание

Обявлението е в архива.
5274172

Публикувана на: 12.10.2023

Краен срок: 02.11.2023

Прогнозна стойност: 11988.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕРИТОРИАЛНО ПОДЕЛЕНИЕ "ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО - КЛИСУРА"

Уникален номер на поръчката: 02718-2023-0451

„Доставка чрез закупуване на работни дрехи, специално работно облекло и обувни изделия по обособени позиции за нуждите на ТП „ДГС-Клисура““

 Поръчката включва доставка при необходимост на стоките, включени в две обособени позиции, както следва:
ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ №1 включва доставка чрез покупка на защитни ръкавици, защитни каски, защитни полугащеризони, горски шуби и маски, с характеристики, отговарящи на Техническата спецификация – Приложение №2 от съответстващата на обществената поръчка документация;
ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ №2 включва доставка чрез покупка на защитни гумени ботуши с характеристики, отговарящи на Техническата спецификация – Приложение №2 от съответстващата на обществената поръчка документация.
Доставките
и за двете обособени позиции следва да бъдат извършвани след отправяне на заявка от Възложителя за нужните по вид стоки, размери и количества. Стоките са подробно описани по вид и характеристики в Техническата спецификация – Приложение №2 от съответстващата документация на обществената поръчка. Стоките следва да бъдат доставени  в срок не по-дълъг от 10 (десет) работни дни от момента на получаване на заявката. Всички стоки, предмет на поръчката по двете обособени позиции е необходимо да отговарят на следните изисквания: да са нови и неупотребявани в оригинални опаковки с доказан произход; да отговарят на характеристиките и параметри, описани в Техническата спецификация – Приложение №2 от съответстващата документация на обществената поръчка; да са придружени със съответните сертификати или декларации за произход и качество от производителя; да отговарят на установените санитарни, хигиенни и норми за безопасност; да отговарят на БДС и/или европейските стандарти и/или еквивалентен за съответния вид продукт (ако има такива, приложими за него) за работни облекла за работа в горите; да бъдат произведени от качествени материали, осигуряващи нормална и безпроблемно ползване за периода на износването им, да бъдат доставяни в подходяща опаковка, с цел осигуряване защита от външни влияния и повреди по време на транспортирането и предаването на същите до склада на възложителя. Всички доставки, предмет на обществената поръчка ще бъдат извършвани при възникнала необходимост да извърши поръчки до достигане на прогнозната максимална стойност на договорите по двете обособени позиции. Транспортните разходи по извършваните доставки ще бъдат сметка на изпълнителя. Възложителят не се задължава да поръча всички прогнозни количества на стоките, описани в Техническата спецификация, както и да извърши поръчки до размера на прогнозните стойности и за двете обособени позиции. 

Таг: ЛПС

URL: https://app.eop.bg/today/335895

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД