Публично състезание

Обявлението е в архива.
5125286

Публикувана на: 28.07.2023

Краен срок: 20.08.2023

Прогнозна стойност: 90000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: „СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ „ПРОФ. Д-Р МАРИН МУШМОВ“ ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00801-2023-0005

  • Възложител.
  • Възложител на настоящата процедура по публично състезание за избор на изпълнител на обществена поръчка, възлагана по реда на Раздел II от Глава Двадесет и пета от Закона за обществените поръчки (ЗОП), съгласно чл. 5, ал. 2, т. 16 от ЗОП, е Управителят на „СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ“ ПРОФ.Д-Р МАРИН МУШМОВ“ ЕООД град София /наричана по-долу за краткост „СБАЛОЗ“ ЕООД/, с административен адрес: гр. София 1784, район „Младост”1, бул. „Андрей Сахаров” № 22, тел/факс.: 02/975 3950, е-mail: sbaloz.sofia-grad@mail.bg
    Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.sbalozsofia.com/
    Адрес на профила на купувача (URL):
    https://app.eop.bg/buyer/1209
    Лице за контакт: Снежана Христова – Административен секретар

    2. Предмет на обществената поръчка.
    Предмет на настоящата обществена поръчка е „АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА НА МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА В СБАЛОЗ“ ПРОФ.Д-Р МАРИН МУШМОВ” ЕООД ГРАД СОФИЯ”. Дейностите по поддръжка се извършват на адреса на болницата – гр. София 1784, район „Младост” 1, бул. „Андрей Сахаров” № 22
    Предметът на обществената поръчка е подробно описан в Техническата спецификация, неразделна част от документацията за участие.
    Обектът на настоящата обществена поръчка е „предосатвянето на услуги” по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗОП.
                 
    3. Правно основание.
    Процедурата се открива и провежда на основание глава 25 (двадесет и пета), раздел II, съгласно чл. 178-181 във връзка с чл. 18, ал. 1, т. 12 от ЗОП като процедура по публично състезание.

    4. Мотиви относно избора на процедурата.
    Провеждането на предвидената в ЗОП процедура по публично състезание, съобразена със стойността на обществената поръчка, гарантира в най-голяма степен публичността на възлагане на изпълнението, респ. прозрачността при разходването на публични финансови средства. С цел да се осигури максимална публичност, респективно да се постигнат и най-добрите за Възложителя условия, настоящата обществена поръчка се възлага именно по посочения вид процедура.

    5. Обособени позиции.
    Предметът на обществената поъчка е разделен на 2 (две) обособени позиции, както следва:
    Обособена позиция № 1 – „Поддръжка на мамографски апарат, самостоятелна работна станция и 2 броя ултразвукови апарата, производство на фирма „Дженерал Електрик”;
    Обособена позиция № 2 – „Поддръжка на СПЕКТ/КТ гама камера, рентгенов и ултразвуков апарат, производство на фирма „Сименс“.
    Важно: Всяка от обособените позиции съдържа в себе си номенклатурни единици. Участниците са длъжни да подадат оферта за всички номенклатурни единици, съдържащи се в обособената позиция. Участник, който не е подал оферта за всички номенклатурни единици от обособената поиция или офертата му не отговаря на изискванията на Възложителя дори за една от номенклатурните единици от обособената позиция ще бъде отстанен от участие за цялата обособена позиция.

    6. Срокове.
    Обществената поръчка се възлага за срок от 24 (двадесет и четири) месеца считано от датата на сключване на договора.

    7. Варианти в офертите.
    Не се допуска възможност за представяне на варианти в офертите.

    8. Място на изпълнение на обществената поръчка:
    Поддръжката на медицинската апаратура се извършва на адреса на управление на лечебното заведение СБАЛОЗ” Проф.д-р Марин Мушмов“ЕООД – град София, район „Младост“, бул. „Андрей Сахаров“ № 22, в съответните отделения. При необходимост задълженията се изпълняват на всяко едно друго място на територията на болницата.
    9. Разходи по подготовка на офертата.
    Разходите по подготовката и подаването на офертите са за сметка на участниците в процедурата. Спрямо Възложителя, участниците не могат да предявяват каквито и да било претенции за разходи, направени от самите тях по подготовката и подаването на офертите им, независимо от резултата или самото провеждане на процедурата.
    10. Прогнозна стойност на поръчката.
    Стойността на поръчката се определя в лева без ДДС. Прогнозна стойност на поръчката е 90 000 лв. (деветдесет хиляди лева) без включен ДДС.
    Финансирането по настоящата обществена поръчка е със средства на “Специализирана болница за активно лечение“ Проф.д-р Марин Мушмов“ ЕООД. Средствата са налични.
    Прогнозната стойност на обществената поръчка е формирана от сбора на прогнозните стойности на обособените позиции за целия срок на обществената поръчка, както следва:
    За Обособена позиция № 1 – „Поддръжка на мамографски апарат, самостоятелна работна станция и 2 броя ултразвукови апарата, производство на фирма „Дженерал Електрик” – прогнозна стойност в размер на 26 500 лв. (двадесет и шест хиляди и петстотин лева) без ДДС;
    Обособена позиция № 2 – „Поддръжка на СПЕКТ/КТ гама камера, рентгенов и ултразвуков апарат, производство на фирма „Сименс– прогнозна стойност в размер на 63 500 лв. (шестдесет и три хиляди и петстотин лева) без ДДС.

    ВАЖНО: Посочената прогнозна стойност е максималният финансов ресурс, който Възложителят може да си позволи по обществената поръчка. Офертите на участниците не трябва да надхвърлят прогнозната стойност на поръчката. Участник, предложил цена, по-висока от определената от Възложителя прогнозна стойност, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

    11. Заплащане на поръчката: Всички дължими плащания се превеждат по банковата сметка на Изпълнителя, като заплащането се извършва в 15-дневен срок след представяне на фактурите за съответния месец, придружени от копия на протоколите за извършената работа за месеца, ако такива са съставяни.
    Абонаментното възнаграждение включва труд, но не включва стойността на вложените при необходимост резервни части, принадлежности и консумативи. Стойността на вложените резервни части и принадлежности се заплаща отделно от Възложителя и съгласно условията на предоставена от изпълнителя оферта.
    Плащанията се извършват по банков път по посочената от Изпълнителя банкова сметка.

    12. Срок за валидност на офертите.
    Срок за валидност на офертите: 90 (деветдесет) дни, считано от крайния срок за подаване на офертите.
     

    URL: https://app.eop.bg/today/319167

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД