Публично състезание

Обявлението е в архива.
5590279

Публикувана на: 26.02.2024

Краен срок: 27.03.2024

Прогнозна стойност: 424166.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ-ВАРНА "ПРОФ. Д-Р ПАРАСКЕВ ИВ.СТОЯНОВ"

Уникален номер на поръчката: 00983-2024-0021

Предмет на обществената поръчката е избор на изпълнител за извършване на строително-ремонтни работи (СРР) в помещения (19 броя) и общи части, всичко с обща площ 560 кв.м. в сграда Ректорат на Медицински университет – Варна.
Строително-ремонтните работи включват демонтажни и монтажни дейности по стени, тавани и подови настилки, полагане на кабели, изграждане на предстенни обшивки от гипсокартонени плоскости, преградни стени от гипсокартонени плоскости, преработка на ВиК инсталация, подмяна на радиатори и други, подробно описани в Приложение №1 – Техническа спецификация. Посочените количества СРР са прогнозни и е възможно в хода на изпълнение на поръчката да възникне необходимостта от промяна на количествата (обема) за даден вид работа и/или изпълнението на нови дейности, невключени в количествено-стойностната сметка (КСС), които не са предвидени, но при изпълнение на дейностите са обективно необходими за изпълнение предмета на поръчката.
 

URL: https://app.eop.bg/today/362938

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД