Публично състезание

Обявлението е в архива.
5542683

Публикувана на: 22.02.2024

Краен срок: 18.03.2024

Прогнозна стойност: 223574.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПАВЛИКЕНИ

Уникален номер на поръчката: 00039-2024-0002

Предмет на поръчката: „Изпълнение на строително-монтажни работи по инвестиционен проект „Реконструкция и модернизация на част от Младежки парк в гр. Павликени-Етап IІ, Етап IIІ, Етап IV и Етап V““.
Обектът е трета категория съгласно чл. 137, ал. 1, т. 3, буква „е“ от ЗУТ и чл. 6, ал. 6 от Наредба № 1 от 30 юли 2003 г. за номенклатурата на видовете строежи.
Изпълнението на СМР се извършва в съответствие с част трета „Строителство“ от ЗУТ и започва след издаване на разрешение за строеж от компетентните органи за всеки конкретен обект.
За обекта е издадено Разрешение за строеж № 9 от 24.03.2020 г., съгласно което строежът е разделен на пет етапа. Предмет на настоящата обществена поръчка е извършване на СМР на:
Етап ІІ „Изграждане на ново, съвременно парково осветление“;
Етап ІІІ „Зелено строителство“;
Етап ІV „Площадка за игра на деца от 0 до 3 г. възраст“;
Етап V „Площадка за разхождане на кучета“.
Участниците в строителството и взаимоотношенията между тях по проекта се определят от изискванията на раздел втори, част трета от ЗУТ и от указанията, дадени в тези указания за изпълнение.
Проектното решение е съобразено със съществуващото положение, като запазва основните пешеходни направления на парка.
В централната част на парка, западно от главната алея, ще бъде обособена детска площадка за деца до 3 годишна възраст. Предвижда се направа на пясъчник, монтаж на двойна люлка със седалки тип кошница, комбинирано детско съоръжение с пързалка, къщичка и дъгообразна рампа, беседка, панел със занимателни игри, пружинна клатушка за тематични игри „Автомобил”, люлка тип везна, пружинна клатушка „Кит”. Предвижда се монтиране на ударопоглъщаща настилка.
В северната част на парка, между пешеходните алеи ще се обособи затревена площадка за кучета, оградена с ограда Н=1,60 м от поцинкована мрежа и стоманени стълбчета. Ще се монтират съоръжения за обучение на кучета: тунел, препятствие за преминаване „кучешка лапа”, кучешки слалом, скок с две нива, стръмна естакада, полегата естакада, платформа за дресиране.
Подбора на растителните видове е съобразен с особеностите на обекта, климатичните дадености, почвените условия и съществуващата растителност. Проектьт предвижда внасяне на екзотични видове и декоративни форми за акцентиране и допълване на декоративните дървесно-храстови групи и масиви. Представена е Дендрологична ведомост с предвидените за засаждане иглолистни и широколистни дървета, иглолистни, и широколистни храсти.
Изготвена е Количествено-стойностна сметка на видовете СМР.

URL: https://app.eop.bg/today/360602

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД