Публично състезание

Обявлението е в архива.
5778519

Публикувана на: 08.03.2024

Краен срок: 01.04.2024

Прогнозна стойност: 150000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - Д-Р ХРИСТО СТАМБОЛСКИ ЕООД

Уникален номер на поръчката: 01011-2024-0004

„Транспорт на болни на хрониохемодиализа от дома им до Отделение по диализно лечение към МБАЛ „Д-р Хр.Стамболски” ЕООД гр.Казанлък и обратно”
Обект на настоящата обществена поръчка е УСЛУГА, по смисъла на чл.3, ал.1, т.3 от ЗОП. Обществената поръчка ще се  изпълнява при условията, описани в документацията за участие в процедурата, както и съгласно изискванията на Възложителя описани в Техническата спецификация / Приложение № 1/.
Транспортиране на хрониохемодиализно болни от дома им, находящ се в населени места на територията на Община Казанлък, Община Павел баня, Община Гурково, Община Мъглиж и Община Николаево до МБАЛ " Д-р Христо Стамболски” ЕООД гр. Казанлък – Отделение по диализно лечение и обратно по график.

Транспортът  се извършва след заявка, направена от възложителя.
 В случай на непредвидени обстоятелства  по смисъла на пар.2 т.27 от ДР на ЗОП, е възможно да се наложи транспортиране на лица и от общини, извън посочените.
 

URL: https://app.eop.bg/today/357302

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД