Публично състезание

Обявлението е в архива.
5521418

Публикувана на: 08.02.2024

Краен срок: 04.03.2024

Прогнозна стойност: 633589.16 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ТУТРАКАН

Уникален номер на поръчката: 00350-2024-0005

При изпълнение на настоящата обществена поръчка следва да се извърши: инженеринг - проектиране, авторски надзор и изпълнение на СМР на обект: "Многофамилна жилищна сграда бл. „Ела“ с адрес: град Тутракан,  ул. „Никола Обретенов” № 4"
           В предметния обхват на възлагане в настоящата поръчка  са включени дейностите: Дейност 1: проектиране- Изготвяне на инвестиционен проект във фаза „работен проект“  съгласно Наредба № 4 от 21.05.2001 г. за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти, ЗУТ и подзаконовите нормативни актове по прилагането му за прилагане на мерки за енергийна ефективност на многофамилна жилищна сграда съгласно техническа спецификация, сертификат и доклад от обследването за енергийна ефективност, технически паспорт, архитектурно заснемане. Дейност 2: строителство/СМР- съгласно одобрения инвестиционен проект, свързани с прилагането на мерки за енергийна ефективност, конструктивно възстановяване/усилване предписано в техническия паспорт, извършване на СМР водещи до възстановяване на първоначалното състояние на сградата преди интервенциите и прилагане на мерки за осигуряване на достъпна архитектурна среда. Дейност 3: авторски надзор - Контрол върху точното изпълнение на извършваните СМР в пълно съответствие с одобрения инвестиционен проект. Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в ЧАСТ II. „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за участие. Обхват на предвидените СМР: ТОПЛОИЗОЛИРАНЕ НА ВЪНШНИ СТЕНИ, ПОДМЯНА НА ДОГРАМА, ТОПЛОИЗОЛИРАНЕ НА ПОКРИВНИ КОНСТРУКЦИИ, ТОПЛОИЗОЛИРАНЕ НА ПОДОВИ КОНСТРУКЦИИ, ПОДМЯНА НА ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА В ОБЩИ ПОМЕЩЕНИЯ И ВЪНШНИ ОСВЕТИТЕЛИ.



 

URL: https://app.eop.bg/today/357330

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД