Публичен търг с тайно наддаване

Обявлението е в архива.
5409313

Публикувана на: 19.12.2023

Краен срок: 04.01.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

ОБЯВА
Със Заповед № РД-11-581/15.12.2023 г., Кмета на Община Бяла обявява публичен търг с тайно наддаване на 05.01.2024 г. от 13:30 часа в Заседателната зала на  Община Бяла, адрес гр.Бяла, обл.Русе, пл.”Екзарх Йосиф І„ № 1, относно продажба на движими вещи – частна общинска собственост, както следва: отворете приложения файл.

II. Утвърждавам тръжната документация за участие в тръжната процедура. Цената на тръжните документи за продажба е в размер на 30.00 (тридесет лева и нула стотинки) лева без ДДС. 
III.  До участие в търга за продажба на движими вещи – частна общинска собственост от настоящата заповед ще се допускат физически и юридически лица, които са  изпълнили условията по тръжната документация. 
IV. Кандидатите, заявили желание да участват в търга, могат да закупят тръжна документация, да внесат депозит и направят предложение за участие в срок до 17:00 часа на 04 януари 2024 г. при следните условия:  
1. Документацията за участие се закупува и се получава срещу представен приходен документ в Центъра за административни услуги на Община Бяла, с адрес: гр. Бяла, пл. „Екзарх Йосиф І” № 3 (бивша поликлиника). 
Всеки участник в търга има право с един комплект закупена тръжна документация да участва в търга за една, няколко или за всички движими вещи, посочени в таблицата по т. I от настоящата заповед.
2. Депозитът се внася за всяка една движима вещ отделно по банкова сметка на Община Бяла:  BG 19 STSA 9300 3300 2837 10, Банка ДСК- клон Бяла, като в документа се посочва основанието за внасяне (депозит за участие в търг за ………… [продажба] на …....[ описва се движимата вещ, за която се подава предложение]). 
3. Предложения за участие кандидатите подават в запечатан непрозрачен плик в Центъра за административни услуги в гр. Бяла, с адрес: гр. Бяла, пл. „Екзарх Йосиф І” № 3 (бивша поликлиника).
Предложения за участие могат да бъдат подавани за една, няколко или за всички движими вещи, посочени в таблицата по т. I от настоящата заповед. Върху пликът се изписват и номера и наименованията на движимите вещи (МПС), за които се участва в търга. Ако с едно предложение се участва за повече от едно МПС е необходимо да бъдат приложени отделни запечатани пликове с предложена цена.

ДИМИТЪР СЛАВОВ
Кмет на Община Бяла,област Русе

Таг: скраб, скрап

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД