Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5946852

Публикувана на: 05.04.2024

Краен срок: 15.04.2024

Прогнозна стойност: 374247.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА КАРЛОВО

Уникален номер на поръчката: 00072-2024-0003

Предмет на настоящата обществена поръчка е „ПРИГОТВЯНЕ И ДОСТАВКА НА ХРАНА ЗА ДОМАШЕН СОЦИАЛЕН ПАТРОНАЖ (ДСП) В ОБЩИНА КАРЛОВО”. Храната се приготвя съгласно рецептурника за заведения за обществено хранене по примерно меню съгласно Техническата спецификация и съгласувано с управителя на ДСП. Храната се състои от две ястия – готвено, печено, варено, скара, като всяко ястие е с грамаж от 300 гр. – прилага се примерно меню (месечно).
Задължително е ежедневното присъствие на месо в едно от ястията, като месото трябва да бъде без видими тлъстини, сухожилия и кости.
При приготвянето на ястията да се ограничи до минимум пърженето, да се следи стриктно грамажа на солта, да не се допуска използването на свинска мас и маргарин, както и силно ароматни и дразнещи подправки като например: черен пипер, карамфил, лютив пипер, кимион и др.
Състав на храната – 80% да е приготвена от месо.
Храната да е за петдневно хранене – от понеделник до петък; да е с качествени продукти с доказан произход и да се приготвя в деня на доставката.
Качество на храната – да има неповтаряемост на менюто през месеца и съобразност на храната със съответния сезон.
Доставяната готова храна следва да отговаря на изискванията на Закона за храните, БДС или еквивалентно и задължително да са придружени с калкулация, сертификат за качество, документ за произход и срок на годност.
Пълният обхват на обществената поръчка, е посочен в Техническите спецификации, към настоящата покана.
 

URL: https://app.eop.bg/today/378481

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД