Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5532467

Публикувана на: 15.02.2024

Краен срок: 29.02.2024

Прогнозна стойност: 199900.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: Главна дирекция "Изпълнение на наказанията"

Уникален номер на поръчката: 02030-2024-0007

За потвърждаване на местонахождението на осъденото лице се поддържа Система за електронно наблюдение (СЕН), състояща се от: персонални настолни устройства за радиочестотен контрол (приемо-предавателни устройства - ПУ), електронни гривни (устройство за персонална идентификация - УПИ) и автономно преносимо (проследяващо) устройство за персонална идентификация - АПУПИ.
Цялата генерирана от посочените устройства информация се предава към Централната компонента на СЕН. Централната компонента (състояща се от хардуер и софтуер, включително и лицензи) трябва да осигурява надеждно съхранение и обработка.
Централната компонента на СЕН трябва да комуникира двупосочно с посочените устройства и предоставя цялата събрана информация на оторизирани служители в Контролния център (център за наблюдение). Въз основа на действията на служителите в Контролния център или на предефинирани правила за обработка на генерирани в СЕН събития, системата изпраща съответни уведомления към определени компетентни служители на Възложителя.
СЕН следва да функционира на територията на цялата страна.
Пълно описание на наличното оборудване, предвидени дейности и поддръжка се съдържа в техническата спецификация към поканата за участие.

URL: https://app.eop.bg/today/348532

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД