Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5500639

Публикувана на: 23.01.2024

Краен срок: 07.02.2024

Прогнозна стойност: 1425000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 02023-2024-0002

С възлагането на настоящата обществена поръчка се цели да бъде сключен договор с участника, избран за изпълнител, за предоставяне на услуги свързани с осигуряване на физическа охрана и/или охрана чрез сигнално - охранителна техника (СОТ) на обекти прилежащи към клон: „Видин”, “Горна Тунджа“, „Долен Дунав”, „Марица”, „Мизия”, „София“, „Среден Дунав”, „Средна Тунджа”, „Струма-Места“, „Тополница”,  „Хасково“, „Черно море”, „Шумен” и централно управление на „Напоителни системи” ЕАД.

Обществената поръчка е разделена на обособени позиции, както следва:
Обособена позиция № 1 - 
„Осигуряване на физическа охрана и охрана чрез сигнално - охранителна техника (СОТ) на обекти към клоновете и Централно управление на „Напоителни системи“ ЕАД“;

Обособена позиция № 2 - „Осигуряване на охрана чрез видеонаблюдение на обект ОПС „Бобораци“ - клон „София“.

Съгласно разпоредбата на  чл. 21, ал. 6 от Закона за обществени поръчки обособена позиция №
 2 с наименование „Осигуряване на охрана чрез видеонаблюдение на обект ОПС „Бобораци“ - клон „София“ с прогнозна стойност 25 000.00 лева без ДДС се възлага директно по реда на чл. 20, ал. 4, т. 2 от ЗОП,
Прилежащите обекти, които подлежат на физическа охрана и/или охрана чрез СОТ към съответния клон и централно управление на „Напоителни системи“ ЕАД и необходимите компоненти и сигнално-охранителна техника са описани подробно в раздел "Техническа спецификация" от поканата за участие на настоящата обществена поръчка.

URL: https://app.eop.bg/today/351117

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД