Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5931032

Публикувана на: 28.03.2024

Краен срок: 08.04.2024

Прогнозна стойност: 606034.49 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА ГЛАВИНИЦА

Уникален номер на поръчката: 00368-2024-0005

Предмет на обществената поръчката е реконструкция и рехабилитация на улична мрежа на територията на Община Главиница“ по обособени позиции, както следва:
Обособена позиция № 1 – „Рехабилитация на ул. „4-та“, находяща се  в с. Звенимир,  община Главиница“
Проектното предложение обхваща улицата от о.т.12 до о.т.27. В участъците, в които бордюрите са в лошо състояние или при изпълнение на проектната нивелета да бъдат със светла част по-малка от 5 см., се предвижда да бъдат сменени с нови бордюри 15/25 см. При всички входове да се предвидят понижени бордюри. Ремонтът на настилката включва следните видове дейности: фрезоване на асфалтовите пластове настилка до постигане на ниво с 8 см. по-ниско от проектното ниво; полагане на два пласта асфалтобетон: асфалтова смес за горен пласт – 4см и асфалтова смес за долен пласт – мин. 4см.
Обособена позиция № 2 – „Рехабилитация на ул. „Осма“, находяща се  в с. Листец,  община Главиница“
Проектното предложение обхваща улицата от о.т.11 до о.т.17. Проектното решение предвижда нейното уширение до габарит 6,0 м., което не противоречи на съществуващата регулация и се запазва съществуващите бордюрни линии. Предвижда се изграждане на банкети по 1,0 м., които позволяват преминаване върху тях, при разминаване на два автомобила. Ремонтът на настилката включва следните видове дейности: фрезоване на съществуващата настилка от асфалтовите зауствания в началото и края на обекта; изкоп на земни почви, двустранно с ширина 50 см. и дълбочина 30 см., за достигане на новия габарит от 5,0 м.; изгребване  на 10 см.  от  компрометирания  съществуващ  пласт  от трошен камък; полагане на основа от трошен камък по цялата ширина на улицата; полагане на два пласта асфалтобетон: асфалтова смес за горен пласт – 4 см. и асфалтова смес за долен пласт – мин. 4 см.

 

URL: https://app.eop.bg/today/375490

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД