Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5760163

Публикувана на: 06.03.2024

Краен срок: 25.03.2024

Прогнозна стойност: 490000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: АЕЦ КОЗЛОДУЙ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00353-2024-0047


Доставка на перилни и дезактивиращи течни препарати за перални и миялни машини, производство на “Океан сервиз” ООД, съгласно условията и изискванията, описани в Техническата спецификация № 23.АЕЦ.ТЗ.609 на Възложителя, която е неразделна част от документацията за участие. Доставката ще се извършва при възникнала необходимост, в рамките на осигурените финансови средства.
Процедурата е с цел сключване на рамково споразумение със срок на действие 3 (три) години от сключването му или до достигане на пределната му стойност, което обстоятелство настъпи първо. В случай, че в 3-годишния срок на рамковото споразумение не е достигната неговата пределна стойност, Възложителят си запазва правото, на основание чл. 116, ал.1, т.1 от Закона за обществените поръчки, да удължи с допълнително споразумение срока на рамковото споразумение с още 2 години или до изчерпване на пределната му стойност.
Първият договор по рамковото споразумение ще бъде сключен на база конкретните потребности на Възложителя за съответния годишен план, при условията на споразумението, по номенклатурата, указана в Техническа спецификация № 23.АЕЦ.ТЗ.609, приложение към рамковото споразумение. За всеки следващ период в рамките на 3 (три) - годишния срок на действие на последното, договори ще бъдат сключвани на база уточнени потребности на звената в “АЕЦ Козлодуй” ЕАД, за което ще се поиска допълване на офертата от изпълнителя на рамковото споразумение.
Предложените в Ценовото предложение на изпълнителя единични цени са пределни такива за първия договор, сключен въз основа рамковото споразумение.

 

URL: https://app.eop.bg/today/360899

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД