Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5319343

Публикувана на: 16.11.2023

Краен срок: 26.11.2023

Прогнозна стойност: 550000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА МАЛКИТЕ И СРЕДНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ

Уникален номер на поръчката: 00940-2023-0004

Кратко описание: Основната цел на настоящата процедура е да бъде избран изпълнител, притежаващ професионална квалификация и практически опит в предоставянето на услуги по осигуряване на логистика за провеждане на бизнес форуми, конференции, контактни борси и други бизнес събития с двустранни срещи или нетуъркинг между български и чуждестранни фирми в страната. Проявите в рамките на настоящата поръчка ще се реализират в различни градове на територията на страната, при поискване от Възложителя - определени за всеки конкретен случай. В рамките на настоящата поръчка се предвижда провеждането на различни типове събития, всяко от които предполага различна продължителност –1 ден (до 8 часа) или 2 дни, както и различен брой участници във всяко от тях. В зависимост от броя на участниците, събитията са разделени на следните типове:
- Тип 1. Събитие до 50 участници;
- Тип 2. Събитие до 100 участници;
- Тип 3. Събитие до 150 участници;
- Тип 4. Събитие до 200 участници;
- Тип 5. Събитие до 250 участници;
- Тип 6. Събитие до 300 участници.
С цел да бъдат реализирани предвидените цели и очаквани резултати, Изпълнителят следва да предостави на служители от ИАНМСП и представители на бизнес средите от страната и чужбина конкретни услуги за всеки тип събитие. Пълно описание на дейностите по предмета на поръчката може да се открие в Техническата спецификация.
 

URL: https://app.eop.bg/today/343175

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД