Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5509232

Публикувана на: 26.01.2024

Краен срок: 29.02.2024

Прогнозна стойност: 372000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ

Уникален номер на поръчката: 00193-2024-0002

Предметът на поръчката е: „Организиране на събития за нуждите на Технически университет – София“. Обхватът на поръчката е предоставянето на логистични услуги и организационно-технически дейности за подготовката и провеждането на събития, свързани с нуждите на Технически университет - София. Във връзка с потребностите и функциите на възложителя, участникът, избран за изпълнител, трябва да осигури цялостна организация и логистика на събития. Събитията следва да се реализират съгласно техническа спецификация, неразделна част от документацията, предложението на изпълнителя и конкретните заявки на възложителя за реализиране на съответните събития.  Събитията, които ще се организират ще бъдат с национално и/или международно участие и в различен формат - конференции, семинари, обмяна на добри практики, информационни пътувания и посещения, информационни дни, събития на закрито и на открито и други идентични и сходни дейности. Дейностите ще бъдат организирани и проведени на територията на Република България и други европейски държави.  Събитията ще бъдат провеждани съгласно предварителна заявка на възложителя с посочване на съответното населено място, в т.ч. и в сградите и базите на Технически университет -София, както и в специално ангажирани за целта помещения, хотели и зали, съгласно конкретната заявка на възложителя и предложението на изпълнителя.
Услугите по предмета на настоящата обществена поръчка могат да включват: хотелско настаняване; услуги по организиране на конгреси, конференции, семинари и други събития; осигуряване на конферентни услуги, в това число осигуряване на хотелско настаняване и изхранване, зали с подходящо техническо оборудване; осигуряване на кафе-паузи и услуги свързани с доставки на храни (кетъринг услуги) и други, както и други сходни услуги.

 

URL: https://app.eop.bg/today/354976

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД