Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5480313

Публикувана на: 16.01.2024

Краен срок: 26.01.2024

Прогнозна стойност: 990000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ "СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"

Уникален номер на поръчката: 00640-2024-0009

Предмет на възлаганата обществена поръчка е предоставянето на услуги по осигуряване на пропускателен режим и осигуряване на денонощна физическа охрана в сгради на Софийски университет „Св. Климент Охридски” по две обособени позиции:
Обособена позиция №1: „Предоставяне на услуги по осигуряване на пропускателен режим и осигуряване на физическа денонощна охрана в сграда Ректорат на Софийски университет „Св. Климент Охридски”
Обособена позиция №2: “Осигуряване на нощна физическа охрана в сградите на Факултет по Химия и фармация, Факултет по математика и информатика, Физически и Биологически факултет към Софийски университет „Св. Климент Охридски” (възлагана по реда на чл. 21, ал. 6 от ЗОП).
ВАЖНО: Оферти се подават само за обособена позиция № 1.
Предметът на обществената поръчка включва всички дейности по осигуряване на невъоръжена охрана на движимото и недвижимо имущество на обектите, описани в изготвената Техническа спецификация, както и такива по осигуряване на контрол на достъпа до сградата и двора на СУ „Св. Климент Охридски“, и спазване на пропускателния режим, установен в обектите.                                         
 

URL: https://app.eop.bg/today/351617

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД