Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5523299

Публикувана на: 09.02.2024

Краен срок: 26.02.2024

Прогнозна стойност: 92955.85 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ "КЛИМЕНТ АРКАДИЕВИЧ ТИМИРЯЗЕВ"

Уникален номер на поръчката: 01311-2024-0002

Целта на обществената поръчка е избор на изпълнител, който да извърши предвидените в инвестиционният проект строително-монтажни работи /СМР/. Обектът се намира в имот с ИД. 65334.151.146 по КККР на гр. Сандански, община Сандански, област Благоевград, представлява сграда с ИД. 65334.151.146.9, находяща се в район „Ушите”, местност „Друма”. 
Изпълнението на поръчката включва следните дейности:

  • Изпълнение на строително – монтажните работи (СМР), включително доставка на суровини и материали, механизация, работна сила и всички услуги и дейности, необходими за изпълнение на обществената поръчка, в съответствие с Техническата спецификация и количествената сметка и изброени както следва:
  •  Архитектурно-строителни дейности, както следва:
  • 1. Полагане на армирана циментова замазка и настилка шлайфан бетон на кота +0,00 върху земна основа и трамбована чакъл по конструктивен проект.
    2. Полагане на вътрешна мазилка по стените.
    3. Подмяна на дограмата по всички фасади – отваряема.
    4. Подмяна на входна метална врата
    - Изграждане на покрив – метална конструкция с покритие от плътен поликарбонат при наклон 15%.
    - Монтиране на инсталация за капкове напояване в учебна зала за отглеждане на растителни култури.
    - Монтаж на обзавеждане за вертикално отглеждане на растителни култури.

          2. Водопровод и канализация с описани дейности в КСС

    • Гаранционна отговорност за периодите на оферираните от Изпълнителя гаранционни срокове за отделните видове строително – монтажни работи, съоръжения и строителни обекти, съобразно условията и изискванията на Наредба № 2 от 2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти, във връзка с чл. 160, ал. 4 и ал. 5 от ЗУТ.Пълният обхват и изчерпателното изброяване на дейностите, дължими от Изпълнителя, са посочени в техническата спецификация Образец № 1 и одобрената количествена сметка Образец № 1.1.

    Срок за изпълнение не по-късно от 30.11.2024г.
    Пълният обхват и изчерпателното изброяване на дейностите, дължими от Изпълнителя, са посочени в техническата спецификация Образец № 1 и одобрената количествена сметка.
    Обществената поръчка се реализира по процедура BG-RRP-1.014 „Изграждане на центрове за високи постижения в професионалното образование и обучение“ от Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ).

    URL: https://app.eop.bg/today/358731

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД