Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5512518

Публикувана на: 02.02.2024

Краен срок: 13.02.2024

Прогнозна стойност: 183388.58 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "ДИМИТЪР ТАЛЕВ" - гр. ПЛОВДИВ

Уникален номер на поръчката: 02260-2024-0001

Предметът на поръчката е изпълнението на услуги по приготвяне и доставка на подкрепителни закуски за учениците от I до IV клас в ОУ "Димитър Талев" - гр. Пловдив".
1. Доставяната подкрепителната закуска  следва задължително да осигурява 10 - 15 на сто от енергийното съдържание на храната за деня за съответната възрастова група, а именно учениците от I до IV клас, съгласно препоръчителни стойности за среднодневен прием на енергия и хранителни вещества, определени в  Приложение № 1 към чл. 9, ал. 1 от Наредба № 37 от 21 юли 2009 г. за здравословно хранене на учениците.
2. Храната да е висококачествена, пълноценна и безопасна, като отговаря на всички изисквания на националното и европейското законодателство в тази насока.
3. Приготвените закуски следва да се доставят в сградата на училището до 8:00 часа ежедневно през учебните дни в количества, определени по преценка на самия възложител според броя на присъстващите ученици в училището.
4. Доставянето на готовите закуски следва да се извършва до сградата на ОУ „Димитър Талев“, намираща се на адрес: гр. Пловдив, ул. „Кузман Шапкарев“ № 1.
5. Доставяните закуски следва да са приготвени от приложения към настоящата спецификация Асортимент на подкрепителни закуски и да отговарят на изискванията на Техническата спецификация към поръчката. Един път седмично закуската следва да е приготвена от пълнозърнесто брашно.
6. Прогнозният брой учебни дни, през периода на изпълнение на договора, в които следва да се извършва приготвянето и доставката на подкрепителни закуски за учениците е 163 (сто шестдесет и три) учебни дни.
7. 
Прогнозният брой ученици от I до IV клас, за които следва да бъде осигурена подкрепителна закуска са 587 (петстотин осемдесет и седем) броя ученици от училището.
8.  Обемът на доставките на закуска ще бъде в зависимост от нуждите на възложителя през периода на изпълнение на договора. Възложителят не поема задължение да заявява приготвяне и доставка на закуски, както и да заплаща същите, в случай че такава нужда не е конкретно възникнала. Изпълнителят по договора не може да претендира за обезщетение за това, че не са му възложени определен обем дейности по договора.

URL: https://app.eop.bg/today/356871

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД