Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5940298

Публикувана на: 03.04.2024

Краен срок: 09.04.2024

Прогнозна стойност: 173880.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВЕТА АННА" СОФИЯ АД

Уникален номер на поръчката: 00692-2024-0012

Предмет на обществената поръчка е осъществяването на aбонаментна поддръжка и доставка на допълнителни услуги и лицензи на приложни програмни продукти, изграждащи болничната информационна система в УМБАЛ „Света Анна“ - София АД.
Срокът за изпълнение на поръчката е 12 (дванадесет) месеца от нейното възлагане.
Абонаментното поддържане на програмните продукти (ПП) включва следните дейности:
-консултации с цел методическа помощ по текущата работа и по проблеми, касаещи технологията на ползване на ПП
-представяне на всички променени и допълнени версии на ПП, направени съобразно промените в нормативната уредба или по друга причина без допълнително заплащане, в срок от 5 до 10 дни, след надлежно депозиране на новите изисквания
-организиране на архив на БД и предоставяните ПП на Възложителя (проверка по време на профилактика за наличност на актуални архиви)
-отстраняване на неизправности по БД, възникнали в резултат на неспазване на технологичния ред за експлоатация на ПП
-профилактика на програмното осигуряване за отстраняване на повреди от технологическо естество, които пряко касаят работата с ПП на Изпълнителя
-предоставяне на версии, включващи допълнения във функционалността, непроизтичащи от промените на нормативната уредба.
В предмета на обществената поръчка се включват още закупуване на допълнителни лицензи от вече внедрените програмни продукти (модули), изграждащи болничната информационна система, доработка и допълнителни услуги от софтуерни специалисти.
Програмните продукти, подлежащи на абонаментна поддръжка, са описани в техническа спецификация, изготвена от Възложителя и представляваща неразделна част от процедурата.
Плащането се извършва в левове, по банков път, на посочената от Изпълнителя банкова сметка, отложено, в срок, до 60 /шестдесет/ календарни дни след представяне на фактура и отчет за извършена дейност.

URL: https://app.eop.bg/today/377167

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД