Профилактика и почистване на ЛПСОВ

Обявлението е в архива.
5283845

Публикувана на: 25.10.2023

Краен срок: 30.10.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

АДИС ЕООД ОТКРИВА ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И ПОЧИСТВАНЕ НА ЛПСОВ В АПАРТАМЕНТЕН ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС „ПАНЧАРЕВО“

АДИС ЕООД, на основание Заповед №А-З-158/24.10.2023г. на Управителя, открива процедура за избор на Изпълнител за Профилактика и почистване на ЛПСОВ в Апартаментен хотелски комплекс „Панчарево“- общи части на адрес бул.„Самоковско шосе” №233, гр.София  съгласно Задание за офериране – неразделна част от настоящата Заповед.

Изисквания към кандидатите:

Кандидатите следва да са юридически лица, регистрирани по Търговския закон и вписани в Търговския регистър, с утвърдено присъствие на пазара и да могат да предоставят гарантирана услуга с определените в заданието условия.
Кандидатите посочват в предложенията си име на фирмата, Единен идентификационен код (ЕИК), седалище, адрес на управление.
При представяне на документите кандидатите прилагат оферта, която трябва да съдържа:

Ценово предложение по единични и общи цени съгласно количествената сметка;
Обща цена на поръчката и начин на плащане;
Срок за изпълнение на поръчката;
Валидност на офертата.
Критерий за оценка на офертите – икономически най-изгодното предложение като комисията се ръководи от следните критерии: Цена на услугата; Срок за изпълнение на услугата.

Краен срок за събиране на офертите: 30.10.2023 г. до 17,00 часа.

В случай, че в определения срок са подадени по-малко от 3 оферти, процедурата се обявява за непроведена и срокът за получаване на оферти се удължава до 17,00 часа на 06.11.2023 г. Повторното провеждане на заседанието на комисията е на 07.11.202 г. от 14,00 часа, на което да да се разгледат всички подадени оферти до момента, независимо от техния брой.

Офертите се подават до посочения краен срок в деловодството на АДИС ЕООД в запечатан плик всеки работен ден от 9,00 до 17,00 часа или по пощата на адрес: гр. София 1504, ул. „ВеликоТърново” № 27 – по пощата или на ръка. На плика да бъдат записани:

предметът на процедурата;
местонахождението на обекта;
името на фирмата, от която е предложението;
адрес и телефон за обратна връзка.
Същите данни да бъдат записани и в офертата, която трябва да е подписана от лице, представляващо фирмата и с положен печат на същата.

Файлове:

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД