Преустройство на Двуетажна сграда

Обявлението е в архива.
5794144

Публикувана на: 15.03.2024

Краен срок: 10.04.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - .info

АДИС ЕООД ОТКРИВА ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗА „ПРЕУСТРОЙСТВО НА “ДВУЕТАЖНА СГРАДА / РЕЗИДЕНЦИЯ №2/“ В „ЖИЛИЩНА СГРАДА ЗА ЛЕГАЦИИ“, НАХОДЯЩА СЕ В Р. „ОВЧА КУПЕЛ“, УЛ. „БУКЕТ“ №72, ГР. СОФИЯ“

АДИС ЕООД, на основание Заповед №А-З-36/15.03.204г. на Управителя, открива процедура за избор на изпълнител за „Преустройство на “Двуетажна сграда / резиденция №2/“  в „Жилищна сграда за легации“, находяща се в р. „Овча Купел“, ул. „Букет“ №72, гр. София“ съгласно Задание за офериране – Приложение № 1, разделено по позиции, както следва:

               Позиция № А: „Изпълнение на строително монтажни работи в сградата по части архитектура, конструкции,  Електро, ВиК и ОВК“

               Позиция № Б: „Изпълнение на строително монтажни работи по фасада и покрив“.

Изисквания към кандидатите:

               1. Кандидатите посочват в предложенията си име на фирмата, Единен идентификационен код (ЕИК), седалище, адрес на управление.

               2. Кандидатите представят предложенията си съгласно приложеното Задание за офериране. Офертата може да бъде само за определени позиции, както и за всички, според възможностите на конкретната фирма.

Краен срок на събиране на офертите: 10.04.2024 г. до 17.00 часа.

Критерий за оценка на офертите – „икономически най-изгодна оферта“, съгласно утвърдена методика за определяне на комплексна оценка.

В случай, че в определения срок са подадени по-малко от четири броя оферти, процедурата се обявява за непроведена и срокът за получаване на оферти се удължава до 17.00 часа на 26.04.2024 г. Повторното провеждане на заседанието на комисията е на 29.04.2024 г. от 10.30 часа, на което да се разгледат всички подадени оферти до момента, независимо от техния брой.

Офертите се подават до посочения краен срок в деловодството на АДИС ЕООД в запечатан плик, всеки работен ден от 9.00 до 17.00 часа на адрес: гр. София 1504, ул. „Велико Търново” № 27  по пощата или на ръка.

На плика да бъдат записани:

предмет на процедурата;
име на обекта и номер на позицията по която се нандидатства;
име на фирмата, от която е предложението;
адрес и телефон за обратна връзка.
Същите данни да бъдат записани и в офертата, която трябва да е подписана от лице, представляващо фирмата и с положен печат на същата.

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД