Покана до определени лица

Обявлението е в архива.
5719757

Публикувана на: 28.02.2024

Краен срок: 10.03.2024

Прогнозна стойност: 23049.38 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЕДИНЕНО УЧИЛИЩЕ "ПЕНЧО СЛАВЕЙКОВ" - гр. ПЛОВДИВ

Уникален номер на поръчката: 01932-2024-0001

Обществената поръчка включва Доставка на учебници, учебни комплекти и познавателни книжки, и достъп до електронно четими учебници за безвъзмездно ползване от учениците от I, II, III и IV клас, и от децата от III и IV ПГ при Обединено училище "Пенчо Славейков", гр. Пловдив за учебната 2024 г./2025 г. по обособени позиции, както следва:
ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 1: Доставка на учебници, учебни комплекти и познавателни книжки, и достъп до електронно четими учебници от издателство „ПРОСВЕТА – СОФИЯ” АД;
ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 2: Доставка на учебници и учебни тетрадки, и достъп до електронно четими учебници от издателство „КЛЕТ БЪЛГАРИЯ” ООД.
Необходимите количества са подробно посочени и в конкретна заявка по представена бланка от всяко издателство, като стойността на обществената поръчка възлиза на 23049,38 лв. (двадесет и три хиляди четиридесет и девет лева и тридесет и осем стотинки) без включен ДДС. На основание чл.66а, т.2 от Закона за данък върху добавената стойност, в случая ДДС е в размер на 9 % . Място на изпълнение на обществената поръчка - административна сграда на Обединено училище „Пенчо Славейков”, с адрес: гр. Пловдив, ж.к. „Изгрев”, ул.”Батак” № 57. Срокът за подписване на договори с избраните издателства е до 15.03.2024 г., а срокът за доставка на необходимите учебници, учебни комплекти и познавателни книжки е до 10.09.2024 г. Поръчката следва да бъде изпълнена съобразно всички правила и нормативи, действащи към настоящия момент относно изпълнението на възлаганите дейности. Познавателни книжки, учебници и учебни комплекти трябва да съответстват на утвърдените и одобрени от МОН списъци с познавателни книжки, учебници и учебни комплекти, които ще се използват през учебната година. Същите следва да отговарят на изискванията, заложени в Наредба № 10 от 2017 г. за познавателните книжки, учебниците и учебните помагала, както и в Постановление № 79 от 13.04.2016 г. на МС на РБ за осигуряване за безвъзмездно ползване на познавателни книжки, учебници и учебни комплекти. Доставените познавателни книжки, учебници и учебни комплекти следва да бъдат нови, без следи от употреба и надлежно окомплектовани.
 

URL: https://app.eop.bg/today/364788

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД