Покана до определени лица

Обявлението е в архива.
5269345

Публикувана на: 02.10.2023

Краен срок: 12.10.2023

Прогнозна стойност: 62547.98 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА АНТОНОВО

Уникален номер на поръчката: 00911-2023-0008

В рамките на обществената поръчка се предвижда изпълнението на строителство по проект „ОТКРИТА ФИТНЕС ПЛОЩАДКА И ПЛОЩАДКА ЗА ИГРА НА ОТКРИТО„ ПИ№00518.502.763, УПИ XXIV, кв.35, гр. Антоново ул."Арсо Овчаров" и „Д.Александрова“ гр. Антоново.
Предвидено е изграждане на площадка за фитнес уреди и детска площадка за игра за ползватели до 3 години и от 3 до 12 години.
ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ на площадка за фитнес уреди е 100кв.м.
ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ детската площадка за игра на ползватели до 3 г.и от 3 до 12 г. -260,0кв.м,вкл. с площите на алеи и озеленяване в оградената част . ОБЩО благоустроена част на двете площадки и алеи към тях 920кв.м.
Детската площадка за игра за ползватели до 3 години и от 3 до 12 години е обособена спрямо изискванията на „Наредба №1пот 12.01.2009год за условията и реда за устройство и безопасността на площадките за игра“ и съответните ѝ изменения. Обособени са отделни зони за двете възрастови групи, ударопоглъщата каучукова настилка от плочи в зоната на падане, обзавеждане с пейки, кошчета и табели. Подходите за детската площадка са два.
Осигурени са необходимите 50% от заниманията да са достъпни за ползватели с увреждания.
Предвидено е парково оборудване на детска площадка с пейка с метална конструкция и дървени седалка и облегалка, кошчета за отпадъци, информационни табели за детска площадка.
Двете площадки са свързани функционално с алеите и две зони за релакс, обособени с пейки. При влизането е оставено място за питейна фонтанка за монтаж, която не е цел на проекта. До мястото определено за нея е предвидено да се положи обсадна тръба, в която с друг проект да се прекара вода.
Основната цел на разработеният проект за благоустройство и паркоустройство е вкарване на нова дървесна декоративна растителност, съобразена в зоната на детската площадка за игра с „Наредба №1от 12.01.2009год за условията и реда за устройство и безопасността на площадките за игра“ и съответните ѝ изменения и необходимостта от вкарван на нови дървесни видове с оглед засенчване на част от терена около спортната площадка.
В проекта растителност се цели създаването на:
• По естетичен начин да се оформи зелената части да подобри качеството на
пространството.
• Да създаде една хармонична интеграция на проектираната зона в околния пейзаж

Конкретните видове СМР, предвидени за изпълнение,  както и изискванията към тях са детайлно посочени Техническия проект и в Количествената сметка, приложени към документите от Обявата за настоящата поръчка.

Съгласно издаденото Разрешение за строеж №22/22.06.2023г. строителството е определено на 1-ва група , пета категория  съобразно разпоредбите на чл.137, ал.1, т.5, буква „а“ от ЗУТ и чл.10, ал.1, т.6 от Наредба 1 / съоръжения за обществено обслужване с разгъната застроена площ до 1000 кв.м или с капацитет до 100 места за посетители/.

 

URL: https://app.eop.bg/today/333595

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД