Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5542696

Публикувана на: 22.02.2024

Краен срок: 05.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ-ВАРНА "ПРОФ. Д-Р ПАРАСКЕВ ИВ.СТОЯНОВ"

ДО
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА
ПОКАНА
за пазарни консултации с представяне на индикативни оферти за определяне на прогнозна стойност на обществена поръчка

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
          На основание чл. 44, ал. 1, във връзка с чл. 21, ал. 2  от Закона за обществените поръчки (ЗОП) и във връзка с подготовката за предстоящо обявяване на открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Доставка на софтуер за планиране на рефрактивни процедури“ и необходимостта от определяне на прогнозната стойност на поръчката, с настоящата покана Медицински университет - Варна кани всички заинтересовани лица да подадат индикативни предложения за прогнозната стойност на поръчката, в съответствие с условията и изискванията, подробно описани в Техническата спецификация – Приложение №1, приложена към настоящата покана.
Индикативното ценово предложение (оферта) се подава по образец: Образец №1.
С оглед спазването на изискванията на българското законодателство в областта на обществените поръчки и в съответствие с принципите на публичност, прозрачност, равнопоставеност, недопускане на дискриминация и свободна конкуренция, с подаването на индикативно ценово предложение, всеки от участниците в пазарните консултации се съгласява, че предложението, както и всяка друга представена от него информация ще бъдат публично достъпни в Регистъра на обществените поръчки и Профила на купувача на Медицински университет-Варна в Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП), като резултат от проведената пазарна консултация.
Крайният срок за подаване на индикативни оферти е до 05.03.2024г. по следния начин:
- по електронен път на електронна поща: miglena.stoykova@mu-varna.bg
Представените в настоящата пазарна консултация индикативни оферти не са обвързващи в случай на последващо участие при обявяване на поръчката по реда на ЗОП, нито могат да послужат на потенциални участници да получат предимство пред останалите участници в хода на процедурата за избор на изпълнител.
Настоящата покана за представяне на индикативни оферти не е обществена поръчка по смисъла на ЗОП. Пазарната консултация се извършва с цел осигуряване публичност и прозрачност на процеса по определяне на прогнозната стойност за изпълнение на обществената поръчка.


Приложения:

  • Техническа спецификация- Приложение №1
  • Индикативна оферта – Образец №1.
  • URL: https://app.eop.bg/today/362784

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД