Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5599935

Публикувана на: 26.02.2024

Краен срок: 01.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СЕПТЕМВРИ

ПОКАНА

ДАТА: 26.02.2024 г.


Пазарна консултация по чл. 44, ал.1, във връзка с чл. 21, ал. 2 от ЗОП
за набиране на индикативни ценови оферти за определяне на прогнозната стойност за изпълнение на проект: „Сценично осветление за общински театър „Възраждане“ гр. Септември“  по процедура за подбор на проектни предложения № BG06RDNP001-19.659 - МИГ Белово, Септември, Велинград - Мярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“, финансирана от ПРСР 2014-2020 г. от стратегията за водено от общностите местно развитие на МИГ Белово, Септември, Велинград.


ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

На основание чл. 44, ал.1, във връзка с чл. 21, ал. 2 от ЗОП, Ви отправям покана за представяне на индикативни ценови предложения за определяне на прогнозната стойност за извършване на отделни видове работи, във връзка с подаване на проектно предложение на Община Септември по процедура за подбор на проектни предложения № BG06RDNP001-19.659 - МИГ Белово, Септември, Велинград - Мярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“
Индикативните оферти трябва да съдържат:

  • Наименование на оферента;
  • Срок на валидност на офертата – 6 (шест) месеца, считано от крайния срок за получаване на офертите;
  • Дата на издаване на офертата;
  • Подпис и печат на оферента;

Ценово предложение в левове с посочена прогнозна стойност без ДДС и прогнозна стойност с ДДС, включващо подробни количествено стойностни сметки съгласно приложени КСС за обекта. Предложените индикативни стойности следва да включват всички разходи по  изпълнението на доставката, и други нужни за качественото изпълнение, включително цената на вложените материали, разходи за труд, механизация, енергия, складиране, извънреден труд, осигуряване на нормативно определените безопасни условия на труд по време на извършване на дейностите, включително печалба.

            Индикативните оферти трябва да съдържат цялата необходима информация, за да бъдат оценени, да бъдат подписани, подпечатани и да бъдат изпратени по пощата с обратна разписка или доставени лично на следния адрес за кореспонденция: гр. 4490 Септември, ул. “Ал. Стамболийски“ №  37А, или изпратени по електронен път на e-mail: municipality@septemvri.bg.
Офертите могат да бъдат подавани до 17:30 часа на 01.03.2024 г.



            Оферентите, когато са местни лица. трябва да са вписани в Търговския регистър към Агенцията за вписване, а оферентите - чуждестранни лица, следва да представят документ за правосубектност съгласно националното им законодателство.

            Настоящите пазарни консултации се извършват с цел осигуряване на публичност и прозрачност на процеса по определяне на стойностите на следното проектно предложение:
„Балансирано и устойчиво развитие на територията на Община Септември и туризма в района“
            Във връзка с чл. 44, ал. 3 от ЗОП Ви информираме, че предложенията, както и друга информация, представена като резултат от пазарните консултации ще бъдат публикувани в „Профила на купувача“ на Община Септември в ЦАИС ЕОП - https://app.eop.bg/buyer/173106


            С подаване на оферта, всеки участник се съгласява, че същата (както и друга предоставена от участника информация) ще бъде публично достъпна в съответния раздел/ преписка на профила на купувача в ЦАИС ЕОП.

            Възложителят ще предприеме необходимите действия, които да гарантират, че лицата участвали в пазарната консултация няма да имат предимство пред останалите участници при провеждането на обществената поръчка.



Приложения:

  • Ценово предложение
  • КСС
  •  

     

     


    ИВАНКА ВОЩАНСКА
    ЗАМ.-КМЕТ НА ОБЩИНА СЕПТЕМВРИ
    СЪГЛАСНО ЗАПОВЕД № 2190/10.11.2023 Г.
     

     

     

     

    URL: https://app.eop.bg/today/363990

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД