Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5759941

Публикувана на: 01.03.2024

Краен срок: 15.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АГЕНЦИЯ "МИТНИЦИ"

ДО
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА

П О К А Н А
за участие в пазарни консултации за изчисляване на актуалната прогнозна стойност на обществена поръчка с предмет: „Абонаментна поддръжка и ремонт на дизел генератори и агрегати на Агенция „Митници“ за една година”  по  Обособена позиция № 1: Дизел генератори и агрегати на територията на ТД Митница София“; Обособена позиция № 2:Дизел генератори и агрегати на територията на ТД Митница Бургас“; Обособена позиция № 3:Дизел генератори и агрегати на територията на ТД Митница Варна“; Обособена позиция № 4:Дизел генератори и агрегати на територията на ТД Митница Русе/Изток“ и Обособена позиция № 5:Дизел генератори и агрегати на територията на ТД Митница Русе /Запад“.

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
На основание чл. 44, ал. 1 от Закона за обществените поръчки (ЗОП), във връзка с предстоящо обявяване на обществена поръчка и за изчисляване на актуалната й прогнозна стойност в съответствие с чл. 21, ал. 2 от ЗОП, Агенция „Митници“ кани всички заинтересовани лица, предлагащи дейности, отговарящи на изискванията от Техническата спецификация – Приложение № 1 от настоящата покана, да подадат индикативно ценово предложение за обществена поръчка с предмет: „Абонаментна поддръжка и ремонт на дизел генератори и агрегати на Агенция „Митници“ за една година”  по  Обособена позиция № 1: Дизел генератори и агрегати на територията на ТД Митница София“; Обособена позиция № 2:Дизел генератори и агрегати на територията на ТД Митница Бургас“; Обособена позиция № 3:Дизел генератори и агрегати на територията на ТД Митница Варна“; Обособена позиция № 4:Дизел генератори и агрегати на територията на ТД Митница Русе/Изток“ и Обособена позиция № 5:Дизел генератори и агрегати на територията на ТД Митница Русе /Запад“.
Индикативното ценово предложение се подава по образец – Приложение № 2-2.4.
Информацията, предоставена в хода на проведените пазарни консултации, ще бъде използвана от възложителя/длъжностното лице по чл. 7, ал. 1 от ЗОП за изчисляване на актуалната прогнозна стойност на поръчката, съобразно разпоредбата на чл. 21, ал. 2 от ЗОП,  без да води до нарушаване на конкуренцията и на принципите за равнопоставеност, недопускане на дискриминация и прозрачност при подготовката и провеждането ѝ.
Представените от Вас в настоящата пазарна консултация стойности са с индикативен характер и не са обвързващи  в случай на последващо участие в обществената поръчка.
Лицата, участвали в пазарните консултации, няма да се ползват с предимство пред останалите участници. Предложенията, както и всякаква друга предоставена информация, ще бъдат публично достъпни в Профила на купувача в ЦАИС ЕОП.
Индикативното ценово предложение се подава в срок до 15.03.2024 г. на следния електронен адрес: Hristina.Nikolova@customs.bg, до Христина Николова – главен експерт в сектор „Бюджет“, отдел „Финансово-счетоводен“, дирекция „Финанси, управление на собствеността и обществени поръчки“.

ПРИЛОЖЕНИЯ:
1.   Техническа спецификация (Приложение № 1);
2.   Образец на индикативно ценово предложение (Приложение № 2-2.4).

ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА
АГЕНЦИЯ „МИТНИЦИ“
И ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ
ПО ЧЛ. 7, АЛ. 1 ОТ ЗОП,
СЪГЛАСНО ЗАПОВЕД
№ ЗАМ-240/32-750404/22.02.2024 Г.
(ИРЕНА СТАМЕНОВА)
 

URL: https://app.eop.bg/today/365853

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД