Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5595926

Публикувана на: 26.02.2024

Краен срок: 01.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СМЯДОВО

ДО
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Община Смядово предстои да обяви провеждане на обществена поръчка с предмет: „Избор на изпълнител по изграждане на парк „СМЕДА“,  находящ се в УПИ I - 639 (за парк), кв.92а, по плана на гр. Смядово, общ. Смядово, с идентификатор 67708.306.639 по КККР на гр. Смядово, общ. Смядово, обл. Шумен“.
Във връзка с изискванията, заложени в чл.21, ал.2 от ЗОП възложителят може да определи прогнозната стойност на обществената поръчка, която да е актуална към датата на откриване на обществената поръчка, чрез провеждане на пазарни консултации.
Ето защо, Община Смядово ще приложи принципа на пазарни консултации по смисъла на чл.44 от Закона за обществените поръчки, за определяне на актуалната прогнозна стойността към датата на откриване на обществената поръчка за изпълнение на обществена поръчка с предмет: „Избор на изпълнител по изграждане на  парк „СМЕДА“,  находящ се в УПИ I - 639 (за парк), кв.92а, по плана на гр. Смядово, общ. Смядово, с идентификатор 67708.306.639 по КККР на гр. Смядово, общ. Смядово, обл. Шумен“  и кани всички заинтересовани лица да подадат индикативни предложения за цена за изпълнение на поръчката.
Индикативните ценови предложения следва да съдържат прогнозна стойност в лева без ДДС.
Към ценовото предложение следва да се приложи КСС.
Оферти  могат да подадат всички заинтересовани страни. Оферентите, когато са местни лица, трябва да са вписани в търговския регистър, а оферентите – чуждестранни лица, следва да представят документ за правосубектност съгласно националното им законодателство.
Представените оферти следва да бъдат съобразени с техническия проект, както и да бъдат изготвени по приложените образци.
Минимален срок на валидност на индикативното предложение: 60 /шестдесет/ календарни дни след датата, определена за краен срок за представяне на офертата за участие в пазарните консултации.
Офертите се подават на следния адрес: гр. Смядово, пл. „Княз Борис I“ №2, Деловодство или по електронен път на електронен адрес:  оbshtina_smiadovo@abv.bg
При представяне на офертите по електронен път същите следва да са подписани с КЕП.
Срокът за представяне на офертите е до 17:00 часа  на 01.03.2024г.
Уведомяваме Ви, че представените от Вас стойности в настоящите пазарни консултации не са обвързващи в случай на последващо участие при възлагане на обществената поръчка по реда на ЗОП, като те имат единствено за цел, да бъде извършено проучване на пазара на реални пазарни цени, които да бъдат сравнени и анализирани и на основание това, да бъде определена прогнозна стойност във връзка с обявяването на обществената поръчка.
Получените оферти, както и друга информация, представена като резултат от пазарните консултации, ще бъдат публикувани в профила на купувача на Община Смядово в ЦАИС ЕОП.
Участниците в пазарната консултация могат да отправят запитвания, относно  настоящите консултации на електронна поща: оbshtina_smiadovo@abv.bg.
Важно! В случай, че не може да се осигури спазване на принципа за равнопоставеност, независимо от съблюдаването на изискванията на чл. 44, ал. 3 от ЗОП, кандидатът или участникът, участвал в пазарната консултация, се отстранява от процедурата по обществената поръчка, ако не може да докаже, че участието му не води до нарушаване на този принцип (чл. 54, ал. 1, т. 4 от ЗОП). Преценката за необходимостта от отстраняване от участие е на възложителя, но тежестта на доказване спазването на принципите на ЗОП е на кандидатите и участниците в обществената поръчка.
Настоящата покана за представяне на индикативни предложения не представлява процедура за възлагане на обществена поръчка по смисъла на ЗОП.
Пазарната консултация се извършва с цел осигуряване публичност и прозрачност на процеса по формиране на актуалната прогнозна стойност на обществената поръчка.
Подаването на оферта не ангажира по никакъв начин възложителя с избор, на който и да е от оферентите в настоящите пазарни консултации и не може да послужи като предимство при последващото провеждане на обществената поръчка.
На основание чл. 44, ал. 3 от ЗОП, във връзка с чл. 19а, ал. 4 от ППЗОП цялата информация във връзка с провеждане на пазарните консултации, ще бъде публикувана в профила на купувача на Община Смядово.
Всички заинтересовани лица могат да подадат индикативни предложения за дейностите, за които имат необходимата квалификация, компетентност и отговарят на законовите изисквания за изпълнението им.

Приложения:
1. Оферта – Приложение №1;
2. Информация за участника – Приложение №2;
3. Техническо предложение – Приложение №3;
4. Ценово предложение – Приложение №4;
5. КСС – Приложение №5;
6. Технически проект. 

ИВАНКА ПЕТРОВА /П/
Кмет на Община Смядово                                    

URL: https://app.eop.bg/today/363923

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД