Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5519841

Публикувана на: 07.02.2024

Краен срок: 20.02.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ


НА ВНИМАНИЕТО
НА

ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ ЛИЦА


                                                                                 ПОКАНА
                                                                                 за
Участие в пазарни консултации по смисъла на чл. 44 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) за определяне на прогнозна стойност при възлагане на обществена поръчка с предмет:
Доставка на помпени агрегати на отводнителни помпени станции - публична държавна собственост на МЗХ“


УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Министерство на земеделието и храните (МЗХ) планира да възложи обществена поръчка с предмет: „Доставка на помпени агрегати на отводнителни помпени станции - публична държавна собственост на МЗХпо реда на ЗОП.
Основната цел на обществената поръчка е доставката на нови, неупотребявани помпени агрегати, които да заменят съществуващите помпени агрегати на отводнителните помпени станции (ОПС) - публична държавна собственост на МЗХ и стопанисвани от „Напоителни системи“ ЕАД, посочени в Приложение № 1 – „Списък на помпените агрегати на отводнителни помпени станции, които е необходимо да се заменят с нови“, където са посочени основните им технически характеристики.
В Приложение № 2 – индикативна ценова оферта, участниците в пазарните консултации следва да посочат предлаганите от тях помпени агрегати за съответните ОПС, с посочване на:

  • наименование на предлагания помпен агрегат - тип, марка, модел;
  • основни технически характеристики, които следва да са равни или по-добри от тези на монтираните към настоящия момент (посочени в Приложение № 1);
  • единични цени и обща стойност (в лева без ДДС, със закръгление до втория знак след десетичната запетая) – включващи всички разходи по доставката и гаранционната поддръжка в описания вид;
  • гаранционна поддръжка – обхват и срок;
  • срок за доставкамястото на доставка е съответната ОПС;
  • друго – по преценка на участника.

В изпълнение на чл. 44 от ЗОП, МЗХ провежда пазарни консултации за определяне на пазарната стойност на планираната дейност. Предоставените ценови оферти са с индикативен характер и не са обвързващи в случай на последващо участие при откриване на процедура за възлагане на обществената поръчка по реда на ЗОП.
Ценовите оферти за изпълнение на дейностите, включени в предмета на поръчката, следва да бъдат представени в срок от 10 (десет) работни дни от датата на публикуване на поканата в Профила на купувача, в Централизирана автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП) на адрес https://app.eop.bg/buyer/1174, съгласно приложения формат (Приложение № 2).
Офертите се изпращат на електронен адрес: BDinov@mzh.government.bg
Настоящата покана за представяне на индикативни предложения не  представлява процедура за възлагане на обществена поръчка по смисъла на Закона за обществените поръчки. Пазарната консултация се извършва с цел осигуряване публичност и прозрачност на процеса по формиране на прогнозната стойност на обществената поръчка.

ПРИЛОЖЕНИЯ:
1. Списък на помпените агрегати на отводнителни помпени станции, които е необходимо да се заменят с нови (Приложение № 1).
2. Образец на индикативна ценова оферта (Приложение № 2).
 

URL: https://app.eop.bg/today/356544

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД