Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5512230

Публикувана на: 31.01.2024

Краен срок: 07.02.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА НОВИ ПАЗАР

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Община Нови пазар ще кандидатства за финансиране по процедура за подбор на проектни предложения № BG06RDNP001-19.810, по мярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от Стратегия за водено от общностите местно развитие на МИГ Нови пазар - Каспичан по приема за 2024 г., с проект „Доставка на мобилна сцена за културни мероприятия за събитийния календар на община Нови пазар“.
На основание чл. 44, ал. 1 във връзка с чл. 21, ал. 2 от Закона за обществените поръчки Община Нови пазар провежда пазарни консултации за определяне на стойността на разхода за „Доставка на мобилна сцена със сценичен модул, осветление и озвучаване“ по проект „Доставка на мобилна сцена за културни мероприятия за събитийния календар на община Нови пазар“, като Ви каним да подадете индикативни оферти съобразно техническата спецификация (Приложение № 1).
Изисквания към офертите:
1.    Офертите се изготвят на български език и се представят по приложеният образец на оферта.
2.    Офертите следва да съдържат:
•   Наименование на оферента (име, адрес, ЕИК);
•   Срок на валидност на офертата, който не може да бъде по-кратък от 90 календарни дни;
3.    Да съдържа подпис и печат на представляващия дружеството.
При изготвяне на ценовите предложения, участниците следва да оферират цени, представени до втория знак след десетичната запетая.
Представените в резултат на настоящите пазарни консултации стойности са с индикативен характер и се провеждат, с цел проучване на пазарните цени, като същите не са обвързващи, в случай на последващо участие при откриване на процедура за възлагане на процедура по реда на ЗОП.
Настоящата покана, както и получените в резултата на нея индикативни предложения и всякаква друга информация, предоставена в резултат на пазарните консултации се публикуват в профила на купувача на Община Нови пазар, съгласно принципите за защита на конкуренцията, недискриминация, равнопоставеност, публичност и прозрачност, заложени в ЗОП.
Срок и начин на подаване на оферти:
Оферти се подават в срок до 17:00 часа на 07.02.2024 г. Оферти могат да бъдат изпращани по електронен път на следния имейл адрес: b.kiriakova@novipazar.bg подписани с електронен подпис на представляващия дружеството или на адрес: гр. Нови пазар, ПК 9900, община Нови пазар, област Шумен, ул. „Васил Левски“ № 3, Деловодство, всеки работен ден от 08:00ч. до 17:00 ч.
Приложения:
1.    Техническа спецификация — Приложение № 1 ;
2.    Образец на оферта — Приложение № 2.
 

URL: https://app.eop.bg/today/356515

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД