Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5561122

Публикувана на: 23.02.2024

Краен срок: 29.02.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА МИЗИЯ

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

          Община Мизия е изготвила технически проект за „Почистване на коритото на р. Скът и зауствания на дерета в регулационните граници на гр. Мизия, Община Мизия, Област Враца, с цел подобряване на хидравличната му проводимост“. Целта за изготвянето на проекта е подобряване на проводимостта на р. Скът в регулационните граници на гр. Мизия, като по този начин ще се намали риска от бъдещи наводнения на територията на града. Във връзка с горното на основание чл. 44 от Закона за обществените поръчки, с настоящето уведомление Община Мизия отправя настоящата покана за участие в пазарни консултации с цел определяне на стойността за изпълнение на строително – монтажни работи на проект „Почистване на коритото на р. Скът и зауствания на дерета в регулационните граници на гр. Мизия, Община Мизия, Област Враца, с цел подобряване на хидравличната му проводимост“.

          Изисквания към офертите:
          Офертите могат да бъдат подавани от местни лица, вписани в Търговския регистър към Агенцията по вписване, а за оференти – чуждестранни лица, следва да бъде представен документ за правоспособност, съгласно националното им законодателство. Оферентите на строително – монтажни работи, местни и чуждестранни лица трябва да бъдат вписани в Централен професионален регистър на строителя, съгласно Закона за Камарата на строителите.
          Офертите следва да са изготвени по предоставения към настоящата покана образец, подписани от лице по чл. 40, ал. 1 от ППЗОП.
          Срокът на валидност на офертите трябва да бъде не по – кратък от 90 (деветдесет) дни, считано от датата, посочена за краен срок за получаване на оферти.
            Офертата със съответните приложения, могат да бъдат представени по имейла на Община Мизия – obshtinamizia@gmail.com или чрез куриер на адрес: гр. Мизия, п.к. 3330, ул. „Георги Димитров“ № 25-27 в срок до 23:59ч. на 29.02.2024г. Когато офертите се подават по електронен път, същите следва да бъдат подписани, подпечатани и сканирани, като са подадени във вид на файловете и формат, който не позволява промяна на съдържанието на офертите след тяхното подаване (.pdf или .jpg, както и съответните еквивалентни на тях).
            Индикативните предложения на участниците и всякаква друга информация, предоставена като резултат от пазарните консултации, ще бъдат публично достъпни в Профила на купувача в ЦАИС ЕОП, с цел спазване на принципите за защита на конкуренцията, недискриминация, публичност и прозрачност, заложи в ЗОП, както и принципът за равнопоставеност на потенциалните участници в предстоящата процедура за възлагане на обществена поръчка.
           

С подаване на оферта, всеки от участниците в пазарните консултации се съгласява, че офертата в едно с нейните приложения, както и всякаква друга информация, предоставена от участника като резултат от пазарните консултации, ще бъдат публично достъпни в Профила на купувача в ЦАИС ЕОП, с оглед спазването на изброените принципи и изисквания на българското законодателство.
            Настоящата покана за представяне на индикативни оферти не представлява процедура за възлагане на обществена поръчка по смисъла на Закона за обществените поръчки.
            Предоставените оферти имат индикативен характер и не са обвързващи в случай на последващо участие при откриването на процедура за възлагане на обществена поръчка по реда на ЗОП.

            ЗАБЕЛЖКА: Настоящата покана не ангажира Община Мизия с избор на конкретен изпълнител, както и не може да послужи на потенциални кандидати за получаване на конкретни предимства в хода на процедурите! 

            ПРИЛОЖЕНИЕ:  1. Образец на оферта;
          2. Технически проект;
          3. Количествено – стойностна сметка.



           
                                                           С УВАЖАНИЕ,
                                                           КМЕТ НА
                                                           ОБЩИНА МИЗИЯ:
                ВАЛЯ БЕРЧЕВА

URL: https://app.eop.bg/today/363360

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД