Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5511852

Публикувана на: 29.01.2024

Краен срок: 09.02.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ ЕАД

Изх. №ОП-12/29.01.2024 г.

ПОКАНА
за участие в пазарни консултации по смисъла на чл. 44 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) за определяне на прогнозна стойност при възлагане на обществена поръчка с предмет „Вземане на проби от повърхностна и морска вода и изпитване на питейна, подземна, повърхностна и морска вода“, по следните обособени позиции („ОП“): ОП 1 – Лабораторно изпитване на питейна вода по химични показатели; ОП 2 – Лабораторно изпитване на подземна вода по химични показатели; ОП 3 – Вземане на проби и лабораторно изпитване на повърхностна и морска вода по химични и микробиологични показатели; ОП 4 – Лабораторно изпитване на питейна, подземна и повърхностна вода по радиологични показатели.

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
„Водоснабдяване и канализация” ЕАД, гр. Бургас информира всички заинтересовани лица, че провежда пазарни консултации чрез събиране на индикативни оферти във връзка с подготовката на цитираната обществена поръчка. Индикативни оферти могат да се подават за всяка от обособените позиции. Пълното описание на предмета на поръчката и обхвата на дейностите по съответните ОП са посочени в Техническата спецификация - Приложение №1 към настоящата покана.
Офертата следва да съдържа най-малко следната информация:

  • административни данни за оферента - наименование, адрес по седалище, код по ЕИК/код по БУЛСТАТ, телефон, e-mail, уеб адрес (ако има такъв), лице за контакт, а за физически лица – имена и месторабота;
  • ценови стойности – единични цени за изпълнение на съответната дейност от обособената позиция, в лв. без ДДС;
  • срок на валидност на офертата (не по-кратък от 40 дни);
  • дата на подаване на офертата.

Офертите, попълнени съгласно приложения формат (Приложение №2), следва да бъдат представени в срок до 23:59 ч. на 09.02.2024 г. на следния електронен адрес: gmrachkov@vik-burgas.com, на вниманието на Георги Мръчков, с препоръчителна тема: „Индикативна оферта за участие в пазарни консултации“.

Уведомяваме Ви, че представените от Вас в настоящата пазарна консултация индикативни оферти не са обвързващи в случай на последващо участие при откриване на процедура за възлагане на обществената поръчка по реда на ЗОП.

Допълнителна информация може да бъде получена от Даниела Рогачева, тел.: 056/871505; 0889/431779, e-mail: drogacheva@vik-burgas.com.

Приложения:
Приложение №1 – Техническа спецификация;
Приложение №2 – Образец на Ценово предложение.

URL: https://app.eop.bg/today/355373

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД