Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5533812

Публикувана на: 16.02.2024

Краен срок: 22.02.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ДЪРЖАВЕН ФОНД "ЗЕМЕДЕЛИЕ"

Пазарни консултации по реда на чл. 44, ал. 1 от ЗОП за определяне на прогнозната стойност на обществена поръчка с предмет: „Внедряване на ефективен първоначален модел за хранилище на данни /Data Warehouse/“

На основание чл. 44, ал. 1 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) във връзка с предстоящо обявяване на обществена поръчка с предмет: „Внедряване на ефективен първоначален модел за хранилище на данни /Data Warehouse/и изчисляването на актуалната ѝ прогнозна стойност в съответствие с чл. 21, ал. 2 от ЗОП, Държавен Фонд „Земеделие“ кани всички заинтересовани лица, предлагащи дейности, отговарящи на изискванията от Техническата спецификация – Приложение № 1 от настоящата покана, да подадат индикативни ценови предложения.
           Индикативните ценови предложения се подават по образец – Приложение № 2, в срок до 5 /пет/ работни дни от публикуването на настоящата покана на електронен адрес: op_dfz@dfz.bg или на адрес: гр. София, п.к. 1618, бул. „Цар Борис III” № 136, Държавен фонд „Земеделие” – Централно управление.
          Офертата трябва да бъде подписана от участника или упълномощено от него лице.
          Информацията, предоставена в хода на проведените пазарни консултации ще бъде използвана от възложителя за изчисляване на актуалната прогнозна стойност на поръчката, съобразно разпоредбата на чл. 21, ал. 2 от ЗОП, без да води до нарушаване на конкуренцията и на принципите за равнопоставеност, недопускане на дискриминация и прозрачност при подготовката и провеждането ѝ.

           Представените от Вас в настоящата пазарна консултация ценови предложения са с индикативен характер и не са обвързващи, в случай на последващо участие в обществената поръчка.
          Лицата, участвали в пазарните консултации няма да се ползват с предимство пред останалите участници. Предложенията, както и всякаква друга предоставена информация ще бъдат публично достъпни в Профила на купувача на Държавен фонд „Земеделие” в ЦАИС ЕОП.
            Настоящата покана не представлява процедура за възлагане на обществена поръчка по смисъла на ЗОП. Участнието в пазарните консултации не ограничава бъдещото участие на икономическите оператори в обществената поръчка.
 

URL: https://app.eop.bg/today/360809

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД