Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5511817

Публикувана на: 29.01.2024

Краен срок: 08.02.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВАРНЕНСКА МОРСКА ГИМНАЗИЯ "СВ. НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ"

ДО
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА

П О К А Н А
за участие в пазарни консултации за изчисляване на актуалната прогнозна стойност на обществена поръчка с предмет: „Доставка на специализирани софтуери и свързаното с тях оборудване за Варненска морска гимназия „Свети Николай Чудотворец“ във връзка с изпълнение на проект: BG-RRP-1.014 „Изграждане на центрове за високи постижения професионалното образование и обучение“ по обособени позиции“

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
На основание чл.44, ал.1 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) във връзка с предстоящо обявяване на обществена поръчка и за изчисляване на актуалната й прогнозна стойност в съответствие с чл.21, ал.2 от ЗОП, Варненска морска гимназия „Свети Николай Чудотворец“ кани всички заинтересовани лица, предлагащи дейности, отговарящи на изискванията от Техническите спецификации по отделни обособени позиции – Приложение № 1.1. до Приложение № 1.3. включително, от настоящата покана, да подадат индикативно ценово предложение за обществена поръчка с предмет: „Доставка на специализирани софтуери и свързаното с тях оборудване за Варненска морска гимназия „Свети Николай Чудотворец“ във връзка с изпълнение на проект: BG-RRP-1.014 „Изграждане на центрове за високи постижения професионалното образование и обучение“ по обособени позиции:
Обособена позиция № 1 – Доставка на симулатори за Варненска морска гимназия „Свети Николай Чудотворец“ във връзка с изпълнение на проект: BG-RRP-1.014 „Изграждане на центрове за високи постижения професионалното образование и обучение“
Обособена позиция № 2 – Доставка на езикова лаборатория за Варненска морска гимназия „Свети Николай Чудотворец“ във връзка с изпълнение на проект: BG-RRP-1.014 „Изграждане на центрове за високи постижения професионалното образование и обучение“
Обособена позиция № 3 – Доставка на система за управление на склад за Варненска морска гимназия „Свети Николай Чудотворец“ във връзка с изпълнение на проект: BG-RRP-1.014 „Изграждане на центрове за високи постижения професионалното образование и обучение“

Индикативните ценови предложения за отделните обособени позиции се подават по образец – Приложение № 2.1. до Приложение № 2.3., като всеки участник в пазарните консултации прилага и каталожни материали и/или брошури и/или извадки от документи и/или други материали, от които е видно, че предлаганите софтуери и свързаното с тях оборудване съответстват на изискванията, заложени в Техническите спецификации по съответната обособена позиция.

Информацията, предоставена в хода на проведените пазарни консултации ще бъде използвана от възложителя за изчисляване на актуалната прогнозна стойност на поръчката, съобразно разпоредбата на чл.21, ал.2 от ЗОП без да води до нарушаване на конкуренцията и на принципите за равнопоставеност, недопускане на дискриминация и прозрачност при подготовката и провеждането й.

Предоставените от Вас в настоящата пазарна консултация стойности са с индикативен характер и не са обвързващи в случай на последващо участие в обществената поръчка.

Лицата, участвали в пазарните консултации няма да се ползват с предимство пред останалите участници. Предложенията, както и всякаква друга предоставена информация ще бъдат публично достъпни в Профила на купувача в ЦАИС ЕОП.

Индикативните ценови предложения се подават в срок до 08.02.2024 г. на следния електронен адрес: ivilina_kyoseva@abv.bg , до Ивилина Кьосева - Ръководител направление ИКТ.

Приложения:
1.Технически спецификации по отделните обособени позиции – Приложения от № 1.1. до № 1.3. вкл.
2.Образец на индикативни ценови предложения – Приложения от № 2.1. до № 2.3.вкл.


ВИОЛЕТА ШИШКОВА 
ДИРЕКТОР НА ВМГ „СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ ”- ГР.ВАРНА
 

URL: https://app.eop.bg/today/355733

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД