Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5953783

Публикувана на: 09.04.2024

Краен срок: 16.04.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КАВАРНА

ДО ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА
ПОКАНА
за пазарни консултации с участници на пазара

ОТНОСНО: Провеждане на пазарни консултации по реда на чл. 44, ал. 1 във връзка с чл. 21, ал. 2 от Закона за обществените поръчки за определяне на стойността на разхода за разработване на инвестиционен проект във фаза технически проект и изпълнение на авторски надзор по време на строителството на обект: ,,Многофамилна жилищна сграда - Блок „Витоша – 1“,  находяща се на ул. България № 35, гр. Каварна”.


УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Община Каварна подготвя реализацията на инвестиционно намерение за Инженеринг - проектиране, СМР и авторски надзор за прилагане на мерки за енергийна ефективност за обект: ,,Многофамилна жилищна сграда - Блок „Витоша – 1“,  находяща се на ул. България № 35, гр. Каварна”.
На основание чл. 44, ал. 1 във връзка с чл. 21, ал. 2 от Закона за обществените поръчки Община Каварна провежда пазарни консултации за определяне на стойността на разхода за разработване на инвестиционен проект във фаза технически проект и изпълнение на авторски надзор по време на строителството на обект: ,,Многофамилна жилищна сграда - Блок „Витоша – 1“,  находяща се на ул. България № 35, гр. Каварна”, като Ви каним да подадете индикативни оферти съобразно изготвените технически паспорт, обследване за енергийна ефективност и сертификат за ЕЕ съгласно приложения образец на ценово предложение.


Изисквания към офертите за пазарните консултации:

  • Офертите се изготвят на български език и се представят по приложения образец на оферта. Оферентите, когато са местни лица, трябва да са вписани в Търговския регистър към Агенцията за вписване, а оферентите – чуждестранни лица, следва да представят документи за правосубектност и правоспособност съгласно националното им законодателство.
  • Офертите следва да съдържат:
    • Наименование на оферента (име, адрес, ЕИК);
    • Срок на валидност на офертата, който не може да бъде по-кратък от 90 календарни дни;
    • Дата на издаване на офертата;
    • Подпис и печат на офертата;
    • Ценово предложение в лева без ДДС и с посочен ДДС.
  • При изготвяне на ценовите предложения, участниците следва да оферират цени, представени до втория знак след десетичната запетая.

    Представените в резултат на настоящите пазарни консултации стойности са с индикативен характер и се провеждат, с цел проучване на пазарните цени, като в тази връзка офертите на участвалите в тях не са обвързващи, вкл. в случай на последващо участие при откриване на процедура за възлагане по реда на ЗОП.
    Настоящата покана, както и получените индикативни предложения (оферти) и всякаква друга информация, предоставена в резултат на пазарните консултации, ще се публикуват в профила на купувача на Община Каварна, съгласно принципите за защита на конкуренцията, недискриминация, равнопоставеност, публичност и прозрачност, заложени в ЗОП.
    Срок и начин на подаване на оферти:
    Оферти се подават в срок до 23:59 часа на 16.04.2024 година. Оферти могат да бъдат изпращани само по електронен път на следния имейл адрес: obshtina@kavarna.bg подписани с електронен подпис на представляващия дружеството.

    Приложения:

  • Образец № 1 Оферта (Ценово предложение);
  • Технически паспорт;
  • Обследване за енергийна ефективност и сертификат за ЕЕ.

  • ЕЛЕНА БАЛТАДЖИЕВА
    Кмет на община Каварна

     

    URL: https://app.eop.bg/today/379158

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД