Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5931036

Публикувана на: 28.03.2024

Краен срок: 04.04.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: 30 СРЕДНО УЧИЛИЩЕ "БРАТЯ МИЛАДИНОВИ"


УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
С настоящето 30. СУ „Братя Миладинови“ отправя покана до всички заинтересовани лица за участие в пазарни консултации за определяне на прогнозна стойност на обществена поръчка с предмет:Извършване на строително-монтажни работи на част от покрива на 30. СУ „Братя Миладинови“ гр. София“
Пазарните консултации се провеждат на основание чл. 21, ал. 2 във връзка с чл. 44 от Закона за обществените поръчки и целят определяне на актуална прогнозна стойност на предстоящите за възлагане дейности, определена съобразно тяхната пазарна стойност към настоящия момент, без да води до нарушаване на конкуренцията и на принципите за недискриминация и прозрачност при подготовката и провеждането на обществената поръчка.
Пълното описание на техническите характеристики на предмета на поръчката и  обема по нея са посочени в техническата спецификация (Приложение №1) към настоящата покана.
Представените в настоящата пазарна консултация стойности са с индикативен характер и не са обвързващи в случай на последващо участие при откриване на процедура за възлагане на обществена поръчка по реда на Закона за обществените поръчки.
Лицата, участвали в пазарната консултации няма да се ползват с предимство пред останалите участници.
Индикативните стойности следва да бъдат представени, съгласно Приложение № 2.1 в срок до 12:30 часа на 04.04.2024 г.  в канцеларията на 30. СУ „Братя Миладинови“ с адрес: гр. София, бул. „Ал. Стамболийски“ №125А.
Предложенията, както и всяка друга предоставена информация, ще бъдат публично достъпни в Профила на купувача в ЦАИС ЕОП.
ПРИЛОЖЕНИЯ:
1. Техническа спецификация (Приложение №1)
2. Индикативно ценово предложение (Приложение №2.1)

 

URL: https://app.eop.bg/today/376121

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД