Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5534048

Публикувана на: 16.02.2024

Краен срок: 08.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Фонд мениджър на финансови инструменти в България ЕАД

„Фонд мениджър на финансови инструменти в България“ ЕАД („ФМФИБ“) стартира пазарни консултации в съответствие с чл. 44 от Закона за обществените поръчки във връзка с финансов инструмент „Фонд Иновации в предприятията“ („Финансов инструмент“, „ФИ“), с общ бюджет от 32,17 млн. евро, осигурен със средства от Програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“ 2021-2027.

Срещите ще бъдат провеждани в периода до 08.03.2024 г. в офиса на ФМФИБ, находящ се в гр. София, ул. „Кърниградска“ №19, ет. 2. В случай че желаете да вземете участие в консултациите, моля да се регистрирате на следния електронен адрес https://outlook.office365.com/owa/calendar/Bookings5@fmfib.bg/bookings/s/yk4ja9lrQEK69FQLMW6Slw2, като за да бъде валидна, регистрацията следва да бъде направена предварително поне един ден преди срещата. Независимо от това, ФМФИБ си запазва правото, при необходимост да предложи промени в графика на провеждане, за което ще бъдете надлежно информирани и същото ще бъде съответно съгласувано с Вас.

За повече информация, както и за подготовка за пазарните консултации, моля да се запознаете с индикативната техническа спецификация на Финансовия инструмент.

При наличие на въпроси или технически затруднения, моля да се свържете с нас на office@fmfib.bg .
 

URL: https://app.eop.bg/today/360812

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД