Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
4931731

Публикувана на: 04.05.2023

Краен срок: 11.05.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО РАДИО

ДО
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА

ПОКАНА ЗА ПАЗАРНИ КОНСУЛТАЦИИ
 за определяне на прогнозна стойност на обществена поръчка по реда на чл. 44, ал. 1 от ЗОП с предмет „Избор на оператор за отпечатване и доставяне на ваучери за храна на служителите на БНР“

Уважаеми госпожи и господа,
На основание чл. 44, ал. 1 от ЗОП и чл. 21, ал. 2 от ЗОП, във връзка с предстоящо обявяване на процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет „Избор на оператор за отпечатване и доставяне на ваучери за храна на служителите на БНР“ и необходимостта от изчисляване на прогнозната стойност на поръчката, Българското национално радио кани всички заинтересовани лица, предлагащи дейностите, включени в предмета на поръчката и описани в Техническите спецификации – Приложение № 1 към настоящата покана, да подадат индикативно ценово предложение за определяне на прогнозната стойност на поръчката.
Дейностите, включени в предмета на поръчката, са посочени в Приложение № 1. Моля всички заинтересовани лица да изготвят индикативните си ценови предложения съгласно предоставения образец – Приложение № 2 към поканата.
Уведомявам Ви, че представените от Вас индикативни ценови предложения не са оферта за участие в обществена поръчка и не са обвързващи в случай на последващо участие в процедурата за възлагане на обществена поръчка. С изпращането на индикативно ценово предложение, всеки от участниците в пазарните консултации се съгласява, че предложението, както и всяка друга представена от него информация ще бъде публикувана в „Профила на купувача“ на БНР в Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП).
Важно: В случай че не може да се осигури спазване на принципа за равнопоставеност, независимо от съблюдаването на изискванията на чл. 44, ал. 3 от ЗОП, кандидатът или участникът, участвал в пазарната консултация, се отстранява от процедурата по възлагане на обществената поръчка, ако не може да докаже, че участието му не води до нарушаване на този принцип (чл. 54, ал.1, т. 4 от ЗОП). Преценката относно основанията за отстраняване от участие е на възложителя, но тежестта на доказване спазването на принципите на ЗОП, е върху участниците в обществената поръчка.
Моля да представите индикативното ценово предложение в срок до края на деня на 11.05.2023 г., на следния e-mail: desislava.lilova@bnr.bg.
Настоящата покана за представяне на индикативни ценови предложения се отправя с цел осигуряване публичност и прозрачност на процеса по формиране на прогнозната стойност на обществената поръчка.

Приложения:                                                                                                                
1. Технически спецификации - Приложение № 1;
2. Образец на индикативно ценово предложение - Приложение № 2.


МИЛЕН КЪНЧЕВ МИТЕВ
Генерален директор на БНР
 

URL: https://app.eop.bg/today/299211

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД