Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5511851

Публикувана на: 29.01.2024

Краен срок: 22.02.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Столична дирекция на вътрешните работи

Столичната дирекция на вътрешните работи подготвя провеждане на обществена поръчка с предмет: „Избор на доставчик на нетна активна електрическа енергия, координатор на балансираща група за ниско и средно напрежение и администриране на разходите за пренос и достъп за структури на МВР, обслужвани от СДВР“, по 2 обособени позиции:

Обособена позиция 1: „Избор на доставчик на нетна активна електрическа енергия, координатор на балансираща група за ниско напрежение и администриране на разходите за пренос и достъп за структури на МВР, обслужвани от СДВР на територията на „ЧЕЗ Разпределение България” АД“;

Обособена позиция 2 „Избор на доставчик на нетна активна електрическа енергия, координатор на балансираща група за средно напрежение и администриране на разходите за пренос и достъп за структури на МВР, обслужвани от СДВР на територията на „ЧЕЗ Разпределение България” АД“.


В тази връзка за получаване на актуална информация относно пазарните условия от участниците в стопанския оборот, на основание чл. 44, ал. 1 от Закона за обществените поръчки (ЗОП), каним всички заинтересовани лица да представят информация, която считат за важна за вземане предвид при обявяване на обществената поръчка, с оглед на задължителното за съблюдаване от страна на публичния възложител на целта за осигуряване на ефективност при разходване на публичните средства, от една страна, и принципите на равнопоставеност и пропорционалност – от друга. 

Крайният срок за подаване на индикативни предложения е до 23:59 ч. на 22.02.2024 г., като същите могат да бъдат изпращани на електронна поща: sdvr@mvr.bg.

Подробна информация относно условията за участие и нужните за попълване образци на документи, може да откриете в прикачените по-долу файлове.

Поздрави, екипът на СДВР.
 

URL: https://app.eop.bg/today/355419

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД