Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5927305

Публикувана на: 27.03.2024

Краен срок: 08.04.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Областна дирекция на МВР (ОДМВР) - Ловеч

Покана за установяване на прогнозна стойност при подготовка и провеждане на обществена поръчка с предмет: „Инженеринг- проектиране, изпълнение на строително-монтажни работи и авторски надзор за прилагане на мерки за енергийна ефективност и мерки за оползотворяване на енергия от възобновяеми източници за обекти: сградата на ОДМВР, гр. Ловеч и сградата на сектор „Пътна полиция“ –КАТ, гр.Ловеч“

           УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
           На основание чл. 44 във връзка с чл. 21, ал. 2 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) и предстоящо възлагане на обществена поръчка, за определяне на нейната прогнозна стойност, Областна дирекция на МВР – Ловеч отправя покана към всички заинтересовани лица за предоставяне на индикативно ценово предложение- оферта за изпълнение на обществена поръчка с предмет „Инженеринг- проектиране, изпълнение на строително-монтажни работи и авторски надзор за прилагане на мерки за енергийна ефективност и мерки за оползотворяване на енергия от възобновяеми източници за обекти: сградата на ОДМВР, гр. Ловеч и сградата на сектор „Пътна полиция“ –КАТ, гр.Ловеч“ със следните обособени позиции:

  • Обособена позиция №1: Сграда на Областна дирекция на МВР, гр. Ловеч;
  • Обособена позиция №2: Сграда на сектор „Пътна полиция“- КАТ, гр. Ловеч.

Пълното описание на предмета на поръчката и обхвата на дейностите, включени в нея са посочени в Техническата спецификация и приложенията към нея: Задания за проектиране; Доклади от енергийно обследване и сертификат за енергийна ефективност на сгради; Доклад от техническо обследване и Технически паспорт на сгради.
Забележка: Техническата спецификация и приложенията към нея се предоставят на участниците в пазарната консултация единствено за целите за определяне на прогнозна стойност на поръчката в изпълнение на чл. 21 от ЗОП.
Индикативната оферта е необходимо да съдържа:
1/ Наименование, ЕИК, седалище и адрес за управление, законен представител на оферента;
2/ Ценово предложение, което да включва обща цена в лева без включен ДДС, която представлява обща сума от:

  • цена за изготвяне на инвестиционен проект;
  • цена за изпълнение на строително-монтажните работи;
  • цена за осъществяване на авторски надзор;

3/ Дата на съставяне на офертата;
4/ Подпис и печат на оферента.
Забележка: Представените от участниците цени в настоящата пазарна консултация са с индикативен характер, единствено за целите за определяне на прогнозната стойност на поръчката, в изпълнение на чл. 21 от ЗОП и не са обвързващи в случай на последващо участие в обществената поръчка.
            Представянето на индикативни цени не задължава участниците в пазарната консултация по отношение на бъдещите им оферти, нито ограничава тяхното участие в предстоящата обществена поръчка. Индикативното ценово предложение не представлява процедура за възлагане на обществена поръчка по смисъла на ЗОП.

Участниците следва да са вписани в Централен професионален регистър на строителя съгласно изискванията на чл. 3, ал. 2 от Закона за Камарата на строителите за изпълнение на строежи, както следва:

  • за Обособена позиция №1: „Сграда на Областна дирекция на МВР, гр. Ловеч“ за строежи  Първа група, Четвърта категория;
  • за Обособена позиция №2: „Сграда на сектор „Пътна полиция“-КАТ, гр. Ловеч“ за строежи Първа група, Пета категория.

            Необходимо е да се попълни образец №1 - индикативна оферта за всяка обособена позиция по отделно.
            Индикативната оферта на участниците в пазарната консултация може да бъде подписана и подпечатана на хартиен носител или изготвена като електронен документ и подписана с квалифициран електронен подпис, създаден с квалифицирано удостоверение за електронен подпис, от представляващия участника.
            Индикативната оферта следва да бъде внесена в деловодството на Областна дирекция на МВР – Ловеч лично, или чрез пощенска или куриерска услуга, или по електронна поща в срок до 8 (осем) работни дни (до 17.00 часа на 08.04.2024 г.) от датата на публикуване на поканата в Профила на купувача на ОД МВР- Ловеч в ЦАИС ЕОП, на адрес: ул. „Стефан Караджа“ №2, гр. Ловеч, община Ловеч или на електронен адрес: eop_lovech@mvr.bg.
            Съгласно чл. 44, ал. 3, т. 1 от ЗОП, Възложителят ще публикува всички представени предложения, бележки, индикативни оферти и др., получени в резултат на настоящата пазарна консултация, в профила на купувача на ОДМВР- Ловеч в ЦАИС ЕОП. С подаването на индикативната оферта, всеки от участниците в пазарната консултация се съгласява, че офертата и всяка друга информация, представена от участника като резултат от пазарната консултация, ще бъде публично достъпна в профила на купувача на ОДМВР- Ловеч в ЦАИС ЕОП, с оглед спазването на изискванията на българското законодателство.
           
             Настоящата покана за предоставяне на индикативни предложения не представлява процедура за възлагане на обществена поръчка по смисъла на ЗОП.
 

URL: https://app.eop.bg/today/375337

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД